Rouge Anilla senin yorumun da güldürdü cok tatlısın😂😂😂😂sayende yine güldüm bitanem sende hep gül 🤗evli olsa daha sinirlenirdim 18 yasındaymıs ama ben 18 yasındada cocuk nasıl olur biliyodum hepimiz biliyoduk heralde internet var hersey var arastırmak kendi yararımıza ya zor degil
Anilla Rouge gözlerim intihar etti bak ciddi ciddi bebegim😂 post sahibine internet paketi alacam sınırsız araştıra araştıra insallah Öğrenecek ablası 😂😂
Rouge Anilla 😂😂😂off ya güldüm güldüm ama sonra üzülüyorum ona dediklerim için o yüzden bu son, ona lütfen arastır diyorum böyle seyleri onun için onemli .ama bence biliyo trol amaçlı bir posttu diye düsünmek istiyorum🥲
Anilla @Rouge postu sildi şükür 😂😂 Troll olamayacak kadar saçma ve hayattan soğutan bir soruydu desem 😂
Melo2234 Aysenur_68 öyle demeyin bı tanıdık mikrofondan hamile kalmış ses dalgası kaçmış içine şuan çocukları oldu ritim koydular adını 🙄
Aysenur_68 Melo2234 artık her duşa girdiğimde aklıma o gelecek😂😂😂 kızın dediği ortalıktan kayboldu bir post bıraktı