Kızlar eşim şuan farklı bi ülkede ve 5,6 kişiyle evde kalıyorlar.Eve yemek ve temizlik için bi kadın almışlar bazı günler eşim evde o kadınla yalnız kalıyor(bu durumu sadece eşim yaşıyor diğerleri çalışan olduğu için erkenden gitmek zorundalar) bi kaç gün önce görüntülü aradıgımda eşim yine evdeydi ve duştan havluyla çıkıp dolaştıgını gördüm hemde kadının yanında.Ben ona anne diyorum kocaman kadın diyor(aralarında 4 yaş var)Zaten aramız çok iyi değildi üzerine bu yüzden tartıstık birbirimizi engelledik 4,5 gündür hiç iletişimimiz yok ve 45 günlük bebeğimiz var hiç mi özlemiyor onu çok üzülüyorum..Siz olsanız ne yapardınız ben fazla tepki mi veriyorum yanlış mı düşünüyorum☹️
İnanamıyorum ..
Aklıma geldikçe çıldırıyorum 🥺
- Düzenlendi
mgxxx farklı ülke ? Eve kadın ? Kadınla yalnız kalmak ? Evde kadın varken havluyla dolaşmak ? 5 gündür iletişiminiz olmaması ? Birbirinizi engellek ? Bunların biri bile benim gözümde kabul edilebilir değil. Tepki tabii ki vermelisin ama yanlış vermişsin bu şekilde yaptıklarından haberin olmuyor aklın kalıyor
Lidya44 bende yediremiyorum kötü bişey olmadığına da inanmıyorum😟Şaka gibi anne diyorum dediği kadınla aralarında 4 yaş var.Benim giyim tarzımı kısıtlayan ve bu durumu edep diye anlatan zihniyette bi insan bu rahatlık nerden geliyor çıldırıcam.Daha lohusalık hassasiyetinden çıkamamışken bu benim için tam bir yıkım oldu ..
KirmiziOjeli Evet bu şekilde aklıma ne yapıyor diye geliyor ama cevaplarını görmekte beni ürkütüyor galiba.Tek sorunumuzun bu olmaması engelleme ortamını olusturdu
mgxxx hangi ülkede ne sebepten orada acaba ? Bırakma şansı yok mu evlilik anlayışıma eşlerin ayrı kalması çok ters benim ya, sorunsuz geçme olasılığı o kadar düşük ki
Melek16 inkar ediyor mantıksız bahaneler üretiyor yaptığı çok normalmiş ve farklı bi durum yokmuş olamazmış.En çokta biz kadınları vicdanımızdan vurmaya çalışıyorlar ya buna deli oluyorum sanki onlara kötülük yapmışız gibi düşündürmeye çalışıyorlar bunu nasıl düşünürsün filan diyerek.Bazı erkekler gerçekten kötü insan
KirmiziOjeli bir çok yer şehir dışı yurt dışı sık seyahatleri oluyor.Haklısınız gerçekten evlilikte zor oluyor sevgiliyken sorun olmuyordu şimdi herşey değişti
mgxxx tepkin normal ne diye annesi yaşındaki kadının yanında havluyla gezer sonucta oda bi kadın ister istemez etkilnr ve baştan çıkar
mgxxx aynen öyle olmaması gereken bir şey bu evlilikte hakkınızda hayırlısı olsun
mgxxx ben kıyameti koparırım benim eşimde şuan fransada bizi götürmek için gitti asla affım olmayacağını bilir öyle birşey asla yapamaz ve her dışarı çıktığında bile benimle görüntülü konuşur gece yatarken de birlikte kamera açık uyuruz 🤗❤️ bunları kendisi yapar hep o arar kapatmaz bizim konuşmalarımız dan anneme gına gelmiş durumda ne çok konuşuyorsunuz diye😂😂
- Düzenlendi
Arasemir11 eşim 42 kadın 46 yaşında ve bu yaş farkına anne diyorum diyor bana yalandan ben 25 yasındayım yani ben yaşlardaysa mümkün kendi yaşlarındaysa mümkün değil mi yani ateş ve barut örneği mesela 3 gün 5 gün durmuyor bazen 2,3 hafta kalıyor gittiğinde.Yazıklar olsun ne diyebilirim ki
KirmiziOjeli amin çok teşekkürler
mgxxx kendini bi senin yerine koydun sen yabancı bi ülkede olmak zorunda kalsan başka bir evde senden 4 yaş büyük bir erkekle kalsan evde havlu ile dolaşıp o benim babam desen kabul edebilir mi etmez kendine yapılmasını istemediğini sana da yaşatmamalı yaşatıyorsa da bedelini ödemeli onu da en iyi sen bilirsin
mgxxx çok absürt şeyler bir araya gelmiş ama mmantikli bı açıklama olabilir siizin için şöyle ki Avrupa kültürüne adapte olmuş olabilir . Yani relax takılıyor bu kadınla bişey ypatiklari sonucunu çıkarmaz .hani onlar daha rahatlar ya kafa oraya uyum sağlamıştır. Siz bilirsiniz ama bazen girduklarin bile yanıltıcı olur. Güven de çok onemli … Allah huzur versin