KirmiziOjeli bir çok yer şehir dışı yurt dışı sık seyahatleri oluyor.Haklısınız gerçekten evlilikte zor oluyor sevgiliyken sorun olmuyordu şimdi herşey değişti

mgxxx tepkin normal ne diye annesi yaşındaki kadının yanında havluyla gezer sonucta oda bi kadın ister istemez etkilnr ve baştan çıkar

mgxxx aynen öyle olmaması gereken bir şey bu evlilikte hakkınızda hayırlısı olsun

mgxxx ben kıyameti koparırım benim eşimde şuan fransada bizi götürmek için gitti asla affım olmayacağını bilir öyle birşey asla yapamaz ve her dışarı çıktığında bile benimle görüntülü konuşur gece yatarken de birlikte kamera açık uyuruz 🤗❤️ bunları kendisi yapar hep o arar kapatmaz bizim konuşmalarımız dan anneme gına gelmiş durumda ne çok konuşuyorsunuz diye😂😂

Arasemir11 eşim 42 kadın 46 yaşında ve bu yaş farkına anne diyorum diyor bana yalandan ben 25 yasındayım yani ben yaşlardaysa mümkün kendi yaşlarındaysa mümkün değil mi yani ateş ve barut örneği mesela 3 gün 5 gün durmuyor bazen 2,3 hafta kalıyor gittiğinde.Yazıklar olsun ne diyebilirim ki

nar1nar ne güzel umarım hep mutlu olursunuz.Benimki çok mesajlaşmak konuşmak istemiyor çocuk muyum ben diyor ergen gibi elimde telefon gezemem diyor.Bana uyum sağlamaya çalış diyorum benim yaşıtlarım sonuçta sürekli konuşuyor eşiyle sevgilisiyle yaş farkı zihniyet farkıda demek çoğu konuda

mgxxx kendini bi senin yerine koydun sen yabancı bi ülkede olmak zorunda kalsan başka bir evde senden 4 yaş büyük bir erkekle kalsan evde havlu ile dolaşıp o benim babam desen kabul edebilir mi etmez kendine yapılmasını istemediğini sana da yaşatmamalı yaşatıyorsa da bedelini ödemeli onu da en iyi sen bilirsin

mgxxx çok absürt şeyler bir araya gelmiş ama mmantikli bı açıklama olabilir siizin için şöyle ki Avrupa kültürüne adapte olmuş olabilir . Yani relax takılıyor bu kadınla bişey ypatiklari sonucunu çıkarmaz .hani onlar daha rahatlar ya kafa oraya uyum sağlamıştır. Siz bilirsiniz ama bazen girduklarin bile yanıltıcı olur. Güven de çok onemli … Allah huzur versin

Benim açımdan konuşuyorum gaz vermiş gibi olmasın deil farklı bir ülkeye başka şehire gidipte bir gün bile kalamaz o ayrı ama başka ülke de başka evde arkadaşlarla ve hizmetiyle aynı yerde ve bornozla inan ben giderim oraya ona yapmadığimi bırakmam sonra da bosarim senin tepkilerin az bile. Bu arada ne sıklıkla gorusuyorsunuz yani Türkiye’ye ne zmn gelip kaç gün kalıo orda kalıcı mı

Brvnonk yalnız bişe Dicem sen kocanın üstüne kayıtlı olan hattı Bile arayıp kontrol edemiyorsun kime ait diye …… korkundan … bu dediklerini mi yapacaksın

1tatlihuzur maalesef hayır kesinlikle ne oraya uyumlanma ne de güvenim yok yaptığı her açıdan yanlış sessizce ondan uzak kalarak tepkimi göstermeyi düşünüyorum sonrasında da ne olacaksa olsun her duruma açığım.Gurur kırıcı şeyler bunlar çok ağır gerçekten.Keşke söylediğiniz gibi olsaydı ..

Olivetti sana mı dert oldu yazdıklarım yaparım hat kontrol edemememin sebebi oturduğum yerde hat sıkıntısı var şebeke sıkıntisi. Benm yorumumun bı tek sana şey oldu gakiba

Brvnonk burada ve orada kaldığı süreçler net olmuyor.Saygı güven sevgi haketmiyormuş gerçekten Beni de haketmiyormuş kalbimi onaramazsa ona hayatta başarılar dicem ama unutturmaya çalışırsa bebeğim daha küçük olduğu için unutmuş gibi yapacağım bi süre ☹️

mgxxx sonuna kadar güvensen dahi inan o şekilde olmaz yani empati kursun seni o şekilde görse emin ol adın çıkar yanında çalışsa yani aynı sehirde çalışsa olmaz mı gitmek zorunda mı bide ordaki bayanlar daha kötü yani şöyle örnek veriyim benim eşim de gidicekti herkes destek çıktı vs kararlıydı ama ben ztn guvenmiorum bide başka ülkeye ortalığı karistirdim gidersen boşa öyle git vs dedim geleceğimiz için dedi ben istemiyorum gelecek fln ekmek yerim yine seni göndermem dedim gitmedi bazen söylüyor gitseydik seni de alırdım orda yaşardık fln gerej yok diyorum

Brvnonk umarım hep hemfikir olursunuz mutluluk dilerim teşekkürler yorumlar için

mgxxx dedqim gibi kadın we erkek sonuçta yaşıda dinlemez eşn yanlış ediyr seni orda bırakmıs kndisi hem suçlu hemde engel atıyr seni ve kocanı düşünmeyeni düşünme sende