Şaşırdım şuan 😁eltin kaynanan sende mi kaliyor bende birlik oturuyordum hiç rahat deildim kafanın rahat olması lazım cidden iyiyim sıkıntı yok desen bile kafanin boş olması lszm evde biri varsa bile yapamiyosun benm eve misafir gelse bile yapamam ben
Eşime mastürvasyon yaptığımı söyledim 😅
tugce_byr sanırım öyle bi uzun süre yapmamayı hedefledim Şuan umarım başarabilirim 😂
Brvnonk hayır yeni geldim ben almanya ya hep beraber yaşıyoruz Türkiye’de ki evimizi kapadık burda daha ev dizemedik o da onu bahane ediyor bi de kaynana sorunsalı var başımda olmuyor hiç kendileri de anlamıyorlar hiç evden çıkalım bi saatlik filan baş başa bırakalım diye o da yok odalar dip dibe 7-24 yatıyorlar evde tık sesi olsa duyuluyor o yüzden 😂
Nonininannisi20 Keşke söylemeseydin ya 😅 Yazık çok üzülmüş olsa gerek 🙈
Nonininannisi20 O zaman ondandır rahat olamiyosun diyorum ya rahat olman lazım 😁
Akrep adam şok oldu ve dünden beri kızgın mısın bana diyorum konuyu açmıyor hiç az önce aradı beni ne yapıyorsun kızgın mısın dedim sen yöntemini bulmuşsun ben varken böyle şeyler yapıyorsan öyle devam et dedi bende tamam dedim bi daha vermicem sana dedim emin misin dedi 😂
Nonininannisi20 Bir şey olmaz 🤣 benim eşimde yaptığımı biliyor hatta diyor şimdi ben işe gidicem sen fıçıfıçı 😂😂😂😂
Astalavistabeybi ahahah 😂😂 biZimki de az önce aradı bugün yaptın mı dedi ne dedim yaptın mı dedi saçmalama dedim elime düştün sen dedi
Nonininannisi20 baya kafaya takmış 😁😁😁
Astalavistabeybi evet sanırım yetersiz kaldığı düşüncesine girmiş 🥲
Nonininannisi20 ilişki esnasında yap eşin biraz ara verip seni öpüp göğüslerini okşasın sende kendinle ilgilen boşalmaya yakın ve ya sen boşalınca içine girsin tekrar sonra da o boşalsın
Nonininannisi20 10-15 günde bir yapıyorsan bırakılmayacak bir alışkanlık değildir senin için . Birde ayrı kalmışsınız kendini tatmin etmen cok doğal 🙂 yani bu insani bir ihtiyaç . Bişey dicem ilişkide orgazm olmamanın sebebi de büyük ihtimalle ilişki sonrası mast a güveniyorsun . Mastürbasyon yapma sıklığını yavaş yavaş uzat. Halledersin aşılmayacak bir şey değil ☺️
Mastürbasyon yapıyorsan eşin seni boşaltamaz çok zor mastürbasyon çok illet bişey bırak bence sen kendin nedenden zevk alman gerektiğini biliyorsun sana güzel geliyor bende arada yaparım eşimle yaptığımda bosalamiyorum amaa😤cokk kötü bir ara boşuna uğraşıyorum yapmıştım felan diyorum o derece
Olivetti aslında ona güvendiğimden degil ama anlamda veremedim normal şartlarda hamilelik öncesi sexs hayatımızda 3 yıl içinde her gün sexs yapıp orgazm olmadığım sayılıdır.Eşim de iyi yatakta ama nedensizce çok zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum.en son 1 hafta önce masturbasyon yapmıştım bir haftadır iki kez birlikte olduk aynı yine durum bugün 3 gün bişey yapmadık birazda gözlemliyorum şimdilik bi sonra ki ilişki de ne olacak diye yorumun için de teşekkürler ❤️
Nonininannisi20 mastürbasyon yapmak sana kötü hissettirmiyorsa bence devam etmende bir sıkıntı yok itirafta etmişsin eşine 😂
Nonininannisi20 bana psikolok önermişti eşimle çok sık ilişkimiz olmuyor eşim isteksiz ve doktorum bu senin ihtiyacın onu yapabilirsin bana demişti bu kötü bişi değil ihtiyacını karsilamak için erkeklerde yapar dedi ama ben günah diye biliyorum diyip yapmadım araştırdım ve günah biz kadınlar durabiliriz ama erkekler öyle değil kabin kaç ay adama yok derse aldatmaya gitmesin diye yapabiliyor son çare diye
Nonininannisi20 esin sana masturbasyon yapsin ben orgazm olsamda esim bana mastürbasyon yapar mutlaka o hallerimi gormeye bayiliyor
Nonininannisi20 mast.birakin eşiniz sizi boşaltsin 1 2 normale döner
SansursuzKadin bi sus ya ne şanslısın😑 kıskanıyoruz şurda değil mi hayret bişey 😁😁😁
Afra2020 bunun bence bir şans ile alakası yok. Erkekler kadınların zevk aldığını görünce zevk alır bence. Sen ilişkide inliyor musun, bağırıyor musun, veya sana oral yapıyor mu? Sana oral yapıyorsa tut saçlarından kafasını biraz daha bastır hemde inle şöyle güzelcene yatakta kıvrıl şekilden şekile gir bak bakayım sonra hem sana faydası olur hemde adam anlar heralde bu zevk alıyor biraz daha yalıyım diye. İş tamamen bizde bitiyor ben ilk zamanlarda çok zevk alırdım ama utangaçlıktan sesimi çıkaramazdım adamda normal yolda yürür gibi gider gelirdi ama şimdi işi çözdüm saldım çayıra dokunsa bile hemen inlemeye başlıyorum adamda daha çok gaza geliyor 😉😉😂😂😂🚀🚀🚀