Arkadaşlar dün post açtım herkes sen kullanıyorsun vs konuştu ama kimseyi inandırmak zorunda değilim benim ablam bunu yapan kişi bebeği var 10 aylık bebeğini emzirmek istemiyordu dün akşam dan beri neden diye sordum cevap vermedi bu arada eşiyle ayrılma sürecinde bende bizde kalıyor hal ve hareketleri tuhaf ama hiç içen biri görmedim eşim dediki bu bişey. İçmiş sonra eşimle oturduk konuştuk arkadaşı ile ilk defa esrar içmiş o yüzden emzirmedim bende baya bı konuştum bidaha asla icmeyecegine söz verdi dedim zaten bidaha yaparsan evimde seni istemem tm dedi kalacak yeri yok kadın sığınma evinden başka sorum şu bu zikkimi ictikten sonra kaç saat sonra vücuttan gider sütünü sağıp döksünmü inanin napacagimi bilmiyorum çok üzgünüm
İtiraf ediyorum 😟😟
Çok üzüldüm ins ablan kendini çabuk toplar sonuçta bir evladı var güçlü olmak zorunda. Google yazıp baktınız mı belki ondan çıkar cevabi
Ginger Çok kötü şeyler yazıyordu sakat kalır bebek flaan yazıyordu
- Düzenlendi
Kelebekler konu ilgimi çekti google dan baktığımda:
Emzirme döneminde esrar kullanmak anne sütünün kalitesini azaltır ve süt ile bebeğe geçer. Yazıyordu. Bence üzerinden epey geçtiyse emzirmeye devam etsin. İnşallah tekrarını yaşamaz. Allah irade versin.
Ekleme:
6 güne kadar anne sütünde kalabileceğini bildirmektedir.
Pompa ve boşaltma yöntemi bir kadeh şaraptan sonra işe yarayabilir, ancak ot içiyorsanız yardımcı olmayacaktır.
Cross, pompa ve boşaltma yöntemini kullanmamalısınız, çünkü esrar kullanımdan sonra birkaç gün anne sütünde kalır. “Esrarın sisteminizde ne kadar kalacağını bilmenin bir yolu yok, çünkü kişiden kişiye değişiyor” diye açıklıyor.
ZRaporu 7 8 saat geçmiştir direk emzirsinmi yoksa sağıp döksünmü
Kelebekler yorumumu güncellendim ona göre kararını versin
Kelebekler Canım yönlendirme olarak algıma ama böyle bir durumda sanırım ben sütten keserdim. Çünkü bebeğim olduktan sonra bir kaç kez şarap içmek gibi bi gaflette bulundum, neredeyse 16 saat sonra sütümü ara ara sağarak sonradan emzirdim. Ki doktorum 1 kadeh içsen birşey olmaz, sağmana gerek kalmaz demesine rağmen. Yinede bilmiyorum ama bir bebeğin sağlığı söz konusu. En azından iki üç gün mamayla beslese sonradan memeye tekrar geçse? 10 aylık ek gıda da alıyormuş
Akrep 2 gün emzirmese sonradan bebeğe gecermi
Kelebekler canım kişiden kişiye değişiyormuş
ZRaporu 6 güne kadar anne sütünde kalabileceğini bildirmektedir.
Kelebekler yani bu konu hakkında benim hiçbir bilgim yok. Doktora falanmı danışsanız diyeceğim ama yasal yollarını hiç bilmiyorum bi aksilik falan çıkarmı . Ben fikrimi yukarıda belirttim. 6 gün diyor yukarıda bence iyice araştırması gerekiyor güvenilir kaynaklardan ciddi bir mesele çünkü
Akrep Bnde o yasal yollardan korkuyorum
Kelebekler Bence siz garantiye alın canım. Çünkü @zarifhanim bahsetmişti, bebeği bile bağımlı olmuş bir tanıdığının ☹️ Çok ciddi bir boyut yani Allah muhafaza .
Kelebekler öyle başınız sıkıntıya girer denetimli serbestlikle yargılanır yoktan başınıza iş açılır. Bir kerelik kullandığı için çok fazla etki edeceğini düşünmüyorum ama emzirmeye devam etsin diyip vebal alamam.
Kelebekler umarım bir daha ıcmez. allah yardımcısı olsun. bosanma aşaması bebek hersey kadını yıpratıyo. oda careyi onda aramıs cok üzücü.. elınden geldıgı kadar destek ol insallah atlatır bi an önce.. iki gunde cıkıyor esrar vücuttan bu arada
bitterdelisi24 Kaç saat sonra emzirebilir
bitterdelisi24 Evet gerçekten çok kötü bir durumda eşi aldattigini yakalamış ablamdir bende çok üzüldüm elinden kapımı acmaktan başka bişey gelmiyor
bitterdelisi24 Bu arada gittim bebeğe Aptamil devam sutu aldım ama asla içmiyor neden olabilir
Bu konu ile bilgisi olan yokmu
😟😟😟😟😟