ZRaporu 6 güne kadar anne sütünde kalabileceğini bildirmektedir.

Kelebekler yani bu konu hakkında benim hiçbir bilgim yok. Doktora falanmı danışsanız diyeceğim ama yasal yollarını hiç bilmiyorum bi aksilik falan çıkarmı . Ben fikrimi yukarıda belirttim. 6 gün diyor yukarıda bence iyice araştırması gerekiyor güvenilir kaynaklardan ciddi bir mesele çünkü

Kelebekler öyle başınız sıkıntıya girer denetimli serbestlikle yargılanır yoktan başınıza iş açılır. Bir kerelik kullandığı için çok fazla etki edeceğini düşünmüyorum ama emzirmeye devam etsin diyip vebal alamam.

Kelebekler umarım bir daha ıcmez. allah yardımcısı olsun. bosanma aşaması bebek hersey kadını yıpratıyo. oda careyi onda aramıs cok üzücü.. elınden geldıgı kadar destek ol insallah atlatır bi an önce.. iki gunde cıkıyor esrar vücuttan bu arada

bitterdelisi24 Evet gerçekten çok kötü bir durumda eşi aldattigini yakalamış ablamdir bende çok üzüldüm elinden kapımı acmaktan başka bişey gelmiyor

Kelebekler Benimde bebeğim sevmemişti onu sma almıştım onu beğenmişti. 2 gün onu kullanıp emzirmeye devam edebilir büyük ihtimal o mamayı sever.

Kelebekler valla ben iki gun diye blıyorum tamamen vücuttan atılması nerdeyse bir ayı bulur ama. emzirme suresı hemen emzırılmıyo vücuttan hemen çıkmıyor cunku esrar