Kedivelisi alkol kulanirken sutunuzu sagiyomusunuz
İtiraf ediyorum 😟😟
Kelebekler esrarin vucuddan atilma suresi cok uzun 6 ay diye biliyorumg
Kelebekler aman sen onlari takma canim
Mutlu_annee doktoruma danıştım arada bir 1 kadeh tüketiyorum fazla değil ama hayır sağmıyorum. Doktorum gerek yok dedi ama pek içime sinmediği için bebeğim gece uykusuna dalınca tüketmeye çalışıyorum. Hatta rakı sorduğumda örnek olarak eskiden anason verirlerdi çocuğa uyusun diye demişti ama çok içme 1 kadehi geçmesin dedi
Kedivelisi aynen oyleymis bende onceden iciodum fakat hamilelik ve bebekten sonra icmiyorum ama eyerki bir kadeh diyorsa bende icebilirim belki ama benimki gece surekli uyanio emzirmek zorundayim yani peki kafa yapmio dimi bi kadehle yapsa sanki bebegiminde kafasi guzel olcakki gibi hisediyorum😂😂
Kelebekler Çok üzüldüm canım bebeğe hipp 1 al bebek mama markası bunu içer bu mama aynı zamanda gaz da çıkartıyor Aptamil en kötüsü çok fazla gaz yapıyor bebeğe uyuyamaz bile
Kelebekler bir tanıdığımız hamile oldugunu bilmeden esrar kullanmis bu yuzden korkusu buyukdu diye biliyorum bebekde bisi olur diye sukur saglikli bir bebek bir arkadaşim da bilmeden esrar alkol kullandi sukur onun da saglikli 1 kerelik icmis insAllah bisi olmaz birdaha yapmasin konusun bu konuyu gerekirse dibinizden ayirmayin
Kelebekler bence sütünü şagsin ama işini garantiye al ve bir hastanenin acil bölümünü ara çocuk doktoru işte ve anlat o nasıl yapmanız gerektiği hakkında bilgi vericektik doktora güvenip sormak daha mantıklı burda herkes birşey söyler bebeği riske atma canım
Kelebekler aptamil tadı en kötü olan mamalardan birisi ne yazık ki. Benim bebeğim hepsini reddetmiş hipp sevmişti onu deneyebilirsin bide 10 aylık olmuş artık telefon ilgisini çeker bi kaç defa video izleterek içirin mamayı sonra zaten tadına alışacaktır.
Kelebekler kuzum kimyasal olmadıgı için bırsey olöazmış eşime sordum şimdi
Kelebekler canım sağıp döksün sürekli sakın sağmadan emzirmesin
Mutlu_annee ahaha 😂 yok bende bişey olmuyo benim bebeğim de uyumuyo pek ben içince onda da öyle uyku gözlemlemedim açıkçası her zamanki gibi bebek
Kelebekler çok üzüldüm bir hafta beklemesi lazım lakin sağım yapımlı sütü kesilmesin ilerde emin olmak isterseniz bıraktığına tahlil yaptırın kan ve idrar tahlili iyi takip edin kokusu ağırdır anlarsınız ictiginde
Kelebekler iyi büyükmüş sevindim yani ek gıda yiyebilir yoksa hala küçük Allah bağışlasın ablanda süt vermesin önemli olan bebegin sağlığı devam sütleri satılıyor marketlerde onlardan verin yazık yavruma🙄
@Kelebekler canım kendini yıpratmasın bu kadar ablanın sucu yok sonucta karaktersizliğndrn yapmış. İlerde iyi ki diycegi seyler için kendini yıpratmaya gerek yok cocuguyla vakit gecirsin eglensin. Bide sakın bu durumu doktora filan götürmeyin kimseye söylemeyin cocugu elinden alırlar. Madde kullanan anneye hiç bir zaman cocuk verilmez hatta anneyle görüşmesi tamamen kesilir. Ablana söyle cocugu için yapmasın karsı taraf duyar delil olarak kullanır Allah muhafaza.