seniseviyorum bence hiç böyle uğraşma hemen acile gidip bir kan testi yap kafan rahat olsun
merabaaa kizlaaaarrr ben geldim😍😍😍
CesurCivCiv yarın sabah kadın doguma gidecem randevu yu aldım bakalım hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah hamileyimdir ve rabbim isteyen dileyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah 🙏🤗
Rudemim yarın kadın doğumdan randevu aldım bakalım hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah rabbim inşallah hamileyimdir ve rabbim isteyen dileyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah 🙏🤗
SansursuzKadin teşekkür ederim canım inşallah öyledir ya çok istiyorum kızımın bir kardeşi olmasını rabbim inşallah bu duyguyu tekrardan tatmayı nasip eder bana rabbim dileyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın 🙏🤗
seniseviyorum buraya lütfen bana da yaz olur mu çok merak ediyorum ben 1.5 sene bekledim minik mucizemi simdi 15 aylık olmak üzere heyecanını ta içimde hissediyorum 🎀
seniseviyorum amınnn ınssallahh
seniseviyorum Amin inşallah canım benim 🙏
CesurCivCiv sonuç çıkmış canım 39.35 beta hcg
SansursuzKadin canım anal ilişkiyi nasıl yapıyorsunuz bazı yorumlar da uok 💩 bulaşıyor uok açıyor oturtamıyorsun diyorlar bende denemek istiyorum hani on hazırlığın da napim ya da acımaması için arkdan surtunce bi zevk alıyorum içine girse kim bilir ne olur 😂
SansursuzKadin beğenip geçiyorsun 😂 cevaplarını, postlarıni gözüm aradı yani alışmışız 😂
loriloriiii oyle bısey yok ya sen bakma onlara😆 fıskiye ile icine su alip bosaltman yeterli 4-5 kere
Redrouge 🤩🤩🥰sende benım favorilerimdensınn
SansursuzKadin eyvallah 😂😍
SansursuzKadin Nasıl yapcam kız onu 😂😂😂