Kızlar yaaa miğde bulantısı ve kasık ağrısı var şuann maf oldumm sizedede oluyor mu adetten önce

Doğumdan önce bende ağnı sıkıntıları çekiyordum canım. 2 gün asla hareket dahi edemezdim. sürekli bir mide bulantısı kusma ve hiç geçmeyen ağrı... Hiçbir çare bulamadım maalesef. Direnmeye devam. 💪🏻

Senem21 Doğumdan önceki adet dönemlerimde diyeyim. ☺ Geçen ay ilk adetimi oldum ama öncekilere göre çok hafifti. Birdahaki olduğumda ağrılı olur muyum bilemiyorum. 😂

Tubis canım ben adet öncesi problemlerdn bahsedyrdm 😍

Senem21 Tamam bende hamile kalmadan önceki sorunlardan bahsediyorum. Çok ağeılı ve mide bulantılı dönemlerim oluyordu. Regli sancısından yani. İlk adet olduğum zamandan beri hep sancı çekerim. Ne ağrı kesici ne bitki çayı ne başka birşey asla geçirmiyodu. 😂

Tubis ha benden baya tecrubenız vardır ozmn ben 19 yaşındaym nişanlym bi konu hakkında bana yardım edeblrmsnz acaba

Tubis şey utanıyorum ama nişanlımla yakınlaşma oldu ama öndn veya arkadan birleşme olmadı adetimde gecikti bişi var mıdır sizce

Senem21 Birleşme olmadıysa herhangi bir şey yoktur canım. Olması için daha yakın bir temasta bulunmanız gerekiyor. Endişe ermene gerek yok. Adetin geciktiyse streske alakalıdır. Zihnini rahatlattığında normal düzenine dönersin... Birde bence yakınlaşmak için fazla acele etme derim. Malum nikah masasından bile kalkıp ayrılan var. Nasip kısmet işi tabii ki Allah ayrılmanıza fırsat vermesin ama dünya hali. Abla tavsiyesi olarak söylüyorum yanlış anlama sakın. 🌸

Yoo yalnış anlamam tabi büyüklerimde hep öyle der zaten izin vermiyorum sadece 🙈 sevişme sadece 4 yıllık sevgılım 8 aylık nişblyz korkttm sadece çook teşekkür ederim hamilelik için vajınaya boşalmak gerek dimi ablacım

Tubis Yoo yalnış anlamam tabi büyüklerimde hep öyle der zaten izin vermiyorum sadece 🙈 sevişme sadece 4 yıllık sevgılım 8 aylık nişblyz korkttm sadece çook teşekkür ederim hamilelik için vajınaya boşalmak gerek dimi ablacım

Senem21 Evet canım aynen öyle gerekiyo. Sürtünme yoluyla hamile kalanda var ama çok nadir duymuşumdur o şekilde. Sen yinede dikkatli ol. ☺

Tubis yoo zaten affedersnz boşalma esnsında pntlonumu gıyıym peçete kullanıyrz