Akrep Miskin Ama öyle oluyor gerçekten. Eşim bana aktif ol deseydi napayım amuda mı kalkayım derdim aktifim çünkü yeterince 😂
2minikmucize Bosunadelirmedik genelde erkek aktif olur çok az pozisyon vardır kadının aktif olduğu.ama eşim bana sadece uzanıyor diye şikayet eder oral bekler ben yapmam
[silindi] Bosunadelirmedik ahhh bu aktiflik konusu 😂 bende eşimde aktifiz ama tabi ki eş daha baskın aktiflikte bunun üzerine ben ne yaptım tabi üzerinde bir pozisyon denedim bir daha denemedik adam ben hallederim sen dur girme saçma pozisyonlara ikimizi gülme aldı 😂😂😂
2minikmucize Bosunadelirmedik ya herkesin görüşü farklıdır hem mekruh olmasa bile tiksiniyorum yapana saygım sonsuz
bayandrakula_1 Akrep ya sormayim sormayim diyorum ama olmuyor kucak pozizyonunda nasilll yapiyorsunuz bilenlee lütfen yazsin kilom var 90 küsür allahin cezasi ondanmi nedir ben yapamiyorum uste hareket edemiyorum ziplayamiyyorumm😑
Bosunadelirmedik bayandrakula_1 Sekerim evet o kucak posizyonu. Ben 53 kiloyum; sportif de biriyim; ama ben de oyle dakikalarca ziplayamam. Oldugu kadarinin keyfine baksin beyler🤭 Bence yaptigin kucak pozisyonu iste
bayandrakula_1 Bosunadelirmedik evet gel yapiyorum sadece one arakaya o ziplama yok olmuyor yada direk disina cikiyor
Redrouge İlk başlarda ben aktifim genellikle 10 -15 dk kadar. Sonrası eşimde 20 dk kadar. 2 senedir böyle gittik 😂
Yasemminplt34 Bosunadelirmedik valla ben aktifim eşimde tık yok belki yorgunluktan sezon falan bilemicem 😪