Lidya44 Marsupilami tüylerini uzat sonra eldivenle al başta acır ama sonra uyuşur gibi oluyor acımıyor. Emin ol memnun kalırsın. Sonra bidaha gelince daha ince çıkacak sonra ağda yapmaya başla. Alışırsın jilet çok berbat bişey zamanla daha sert daha siyah çıkıyor ve 1 yerden 2 3 tane çıkıyor. Her banyoda jiletliyosun. Bir kere acı çek 2 ay rahat et.
Pembetilki Marsupilami ben normalde eldivenle alıyorum şimdi karnım büyüyor o zaman da gilette venüs kullanıyorum
Sedaa Marsupilami o zaman kullandigin jileti degistir canım. Ben venus gilette kullaniyorum ,memnunum.
[silindi] Marsupilami Venüs gilette iyi oluyor ucunda yumuşatıcı sabun galiba tahriş etmiyor tavsiye ederim
Olivetti Lidya44 eldivenle nasıl alıyorsunuz ya ağda gibi tersine mi çekiyorsunuz birde ağda dan daha cok acıyordur dimi 🥸
SuperAnnee Olivetti iki yönteminde kullandım bence eldiven daha zahmetli. Ağda tek seferlik bı acı ve hemen bitiriyor (dişini biraz sıkarsan tabi,). Eldiven ise tek tek aldığın için daha meşakatli ve daha çok acılı. (3er 5er’de alınabilir tabi)
Arasemir11 Olivetti eldiven gerçekten mükemmel çevredekilerin hepsi kullanıyr ve seyreltiyor gittikçe köklerde artık çıkmamaya başlıyr
Aysenur_68 Marsupilami Ben jileti Bırakalı Altay oldu yaklaşık ağdaya başladım ve rahatım agda acıtiyo Ama yapacak bir şey yok Krem jilet bana yara yaptığı sivilce ben de bunları bıraktım adaya başvurdum
Kirpapatyasi Aysenur_68 ya agdaya nasıl döndünüz bende agdayla almayı denedim ama almadı sertlestigi için
Aysenur_68 Kirpapatyasi Her ay ağdacıya gidiyorum alıyorum işte Ama bir ay rahatsın çıktığı zamanda kendim evde aliyorum Aldıkça tüyler ince olur bir de tüyden Tuye değişiyor
Kirpapatyasi Aysenur_68 ya acıdan geçtim ama hiç almıyor ağda fazlada zorlayamiyorim cildim hassas hemen tahriş oluyor kuaför hangi agdayla aliyor