SuperAnnee Olivetti iki yönteminde kullandım bence eldiven daha zahmetli. Ağda tek seferlik bı acı ve hemen bitiriyor (dişini biraz sıkarsan tabi,). Eldiven ise tek tek aldığın için daha meşakatli ve daha çok acılı. (3er 5er’de alınabilir tabi)
Birgariphanci Marsupilami yanlış anlamayın ama sürekli jiletle almak zor olmuyor mu. Ağda acıtıyor evet ama 1 ay kafa rahat oluyor ona alışsanız keşke. Ben önceden ağda yaptırıyordum şimdi lazere gidiyorum cidden büyük rahatlık
Birgariphanci Marsupilami bence durumunuz varsa bir kaç ay kuaföre agdaya gidin jilet yaptığınız için zorlanırsınız azalınca kendiniz çok uzatmadan eldivenle devam edin
Arasemir11 Olivetti eldiven gerçekten mükemmel çevredekilerin hepsi kullanıyr ve seyreltiyor gittikçe köklerde artık çıkmamaya başlıyr
Arasemir11 Marsupilami jilet gercektn mahvediyor imkanın varsa lazer yoksada ağda ve eldiven hergün alacağına ve üstelik almaklada yetinmiyr cıktıqında kaşıntı filn bitmiyor derdi bırak jileti derm
Marsupilami Arasemir11 çok kötü cidden daha önce böyle olmamıştı kaşıntı mor kabariklar ağrı hepsi var çok canım yanıyor gün içinde sızlıyor
_beyza35 Marsupilami bende jiletle alıyordum ama 2 3 sene oldu ağdaya baslayalı okadar rahatımki ilk jilettten dndüğün zaman evet cok acıyor ama sonrasında hafifliyor ve ikinci gittiğinde daha az acıyor tüyler inceldikçe hiç acı olmuyor benim şuan hiç acımıyor bende cok korkardım ağdaya gitmekten ama bi cesaretle gittim iyikide gitmişim