Bayanpozitif 1.25-30 dakika🙊 2.17 cm yeterli bence 3.Neden olmasin ki dusunuyorum 🤣 degisik bir deneyim olurdu gercekte yapmiyorum sonucta 🙈🙈
Panda SansursuzKadin 1)En az yani yarım saat🥳 2)Bence 17 cm yeterli fazlası zarar😄 3)Çoğu zaman mast yapmam yapdığımda ise eşimi hayal ederim başkasını diyil🙃
Dilarra Arasemir11 Yorumlara bakarak eşime senin şeyin kaç cm dedim ne alaka dedi şaşırdı ve kızdı nerden öğreniyorsun dedi ve telefon seni baya bozmuş dedi 😅😅😅
hazanmevsimi24 SansursuzKadin birinci 15 dk yeterli ikinci 18 cm yeterli 3 esimden baskasini hayal etmem
Bircocukannesi_ SansursuzKadin bence hic abartmiyorsun bencede 30 dk olmali bizde 5-10 dka da bitiyor cok isterdim uzun sursun ama esimin elinde olmadigi icin bsy yapamiyoruz😅
Ozge49595 SansursuzKadin merabalar yani 1bilmiyorum 15 dakika cok mu fazla azmi tahmini soyledim 2En fazla 16 17 zaten ideal 3 hic yapmadım bilmiyorum
leyloshumos 20 dk ideal bence bizde öyle oluyor en azından.Penis boyutu önemli değil vajina her turlu organa uyum saglayacak esneklikte sonuçta.Etmiyorum bekarken de sadece esimi hayal ediyordum
Zeusunherasi 20 30 dk arası iyidir. Bana her türlüsü uyardi ama olcmedim 14 15cm yeterli😂 son soruyu düşünmüyorum bile
deleted_4033 SansursuzKadin 1- genel de hep iki posta yaparız toplam 1 1,5 saat sürer 2-19 cm 😋 3- evet ediyorum ama tanıdığım kişiler üzerinden değil