hemsire_anne46 SansursuzKadin ne 30 mu senden daha yüksek bekledim😂🔥 1-en az 40 dk 2-18😋 3-hiç yapmadım🤭
SansursuzKadin hemsire_anne46 ben orgazm olduktan sonra devam etmesi hosuma gitmiyor ama 😐 senin gidiyor mu ? Ben biraz mola vermek istiyorum 15 dk kadar
SansursuzKadin Bosunadelirmedik bu geciktirici spreyler hurafe değilmi ya işe yarıyormu gercekten yani en fazla ne kadar uzatabilirki beni aydinlatin merak ettim 😆
Ballikiz Bosunadelirmedik yaa sanırım sizdiniz. Bi geciktirici öneriyordunuz eşiniz kullanıyordu onun linkini tekrar atar mısınız 🙈
SansursuzKadin [silindi] asko ben tam 30-35 dkda orgazm oluyorum ondan sonrası hic fark etmez amaaa ikinci orgazm için dinlenmek istiyorum mesela sigara içiyorum telefona bakıyorum 15 dk falan geçsin isterim 🙈
Kiss_masali SansursuzKadin 1-Bence bana göre 45 dk yeterli😃2-17 kafii bana😂 3-çok çok nadir yaparm ama yaptığımda eşimden başkasını haayl etmem😇
CesurCivCiv SansursuzKadin 1.30-45 bence ilk sefer için gayet ideal 16-18 gayet iyidir Şuanda hayır ama bekarken -eşim ile ciddiyr binmeden-Allah affetsin 🙊🙈
Lidya44 SansursuzKadin 1_bence 30 35 dk olmalı Penis boyunu hiç ölçmedim eşimede söylemedim 🤭benim ki ideal ya yetiyo bana🤣
Lidya44 SansursuzKadin eve gideyim ben de ölceyim benide kendiniz gibi yaptınız bi penis ölçmediğim kalmıştı 🤣🤣🤣