CesurCivCiv SansursuzKadin 1.30-45 bence ilk sefer için gayet ideal 16-18 gayet iyidir Şuanda hayır ama bekarken -eşim ile ciddiyr binmeden-Allah affetsin 🙊🙈
Lidya44 SansursuzKadin 1_bence 30 35 dk olmalı Penis boyunu hiç ölçmedim eşimede söylemedim 🤭benim ki ideal ya yetiyo bana🤣
Lidya44 SansursuzKadin eve gideyim ben de ölceyim benide kendiniz gibi yaptınız bi penis ölçmediğim kalmıştı 🤣🤣🤣
Akrep SansursuzKadin Bence 35,40 dk yeterli ama uzun sürsede olur 19 yetiyor 🙈 Bu sorular baya aşırıya kaçmış 😎😂
[silindi] Bosunadelirmedik bence değil iyidir iyi penis boyu😂 10 dk demem aslında normalde bu kadar uzun sürmüyor ya ideal deyince 10 dkyı diğer kısa zamanlarla kıyasladım aslında istediğim 1 saat olsa ne güzel olur 😂😂
incilikaftan SansursuzKadin 1📍İdeal değilde 30 dk geçmeli şahsen ben daha mutlu oluyorum uzadıkça 😍😋😋 2📍ideal bana göre 1 karış ama benim parmaklar uzun 😂😂😂👅 3📍 bu soruyu es geçicem 😂😂😬
Lidya44 Redrouge kız ne diyip ölçecez 🤣forumdaki kızlar kocalarının penisini ölçmüş bende seninkinimi ölçiyim diyim ne diyim ayol🤣🤣