Birsusamannesi Lavinia_ arkadaşlar da gidiyor burda 1 tane yer var Alexander mı neydi ismi ilk seferde hepsi dökülüyor sonraları çıkmaması için gidiyorsun dedi de birde size sorayım dedim peki bu dediğim isimde olan lazer iyi mi bilginiz varmı?
Tecrubekonusuyor Bosunadelirmedik anam kız bacım amma dolu insansın sen maşallah her postta okuyorum bilmediğin yok ansiklopedi gibi kadınsın tü tü tü maşallah adını değiştir sen en iyisi ansiklopedikadın❤️
Bosunadelirmedik Tecrubekonusuyor 😂😂😂😂 Okuldan geldim, cocugu bakicidan alana kadar bos vaktim var. Arka arkaya yazinca denk gelmiis sana 😃😃
Bosunadelirmedik Tecrubekonusuyor Hiccc o taraklarda bezim yok inan. Neysem oyum. Takdirin icin tesekkur ederim ama🌼 burayi seviyorum, keyifli. Ben de az cilgin degilim ondan oyle oldu😂😂
Lavinia_ Birsusamannesi ben dioda gidiyorum hepsi 1 ci seansda hepsi dökülmesi imkansız çünki kilin çıkma süreleri var sen lazere gitiğin de kiların hepsi çıkmış olmuyor ama 3 ci seansda o kalan köklere de atış yapılıyor ve purursuz oluyorsun yani kiların inceyse eğer alexander görücekdir
Ros Bosunadelirmedik ilk 2 seans bız sonra aleks e gecılcekmıs garanti veririm dıyo gorusmeye gttım tanıdık cıktı sahibi
Ros Lavinia_ Bn agda kullanıyorum 15 sene falan oldu aman aman kalın Bı kilim yok ama bıtmıyo ki genıtal ust bolge bıttı gıbı ama alt bıtmıyo ☺️bacak desen tavuk yolmus gibi soyle tamamen puruzsuz olmuyo kıı 5 gune cıkmaa basıyorlar
Lavinia_ Ros ben jilet yapiyordum kolarım baya kalın dı şimdi döküldü baya bence sizin kilari alexander görücek