Acabakimm Ya ben küçükken babam klozete tuvaletini yapınca acaba buraya boşaldı mı ya boşaldıysa ya tuvaletimi yaparken su sıçrarda rahmime girip hamile kalırsam diye düşünürdüm.Allahım neyin kafatasını yaşamıştım acaba bunları düşünürken 😂😂
Akrep Acabakimm Hamile kalmakla ilgili hiç birşey komik olamaz bana şu an 😂 trajikomik olabilir belki ahahahah
Olivetti Acabakimm ben çocukken böyle söylentiler çoktu yok babasından abisinden sonra tuvalete girenler hamile kalırmış yok sıçrarmış bilmem ne . Çocukken her gün denize giderdik bi kaydırak vardı denizin ortasında ordan kayanlar hamile kalıyor diye söylenti çıkmıştı ben hiç kaymıyordum hamile kalmayım diye 😂😂 ya ne saçma .
Lagosiyawo Acabakimm Akrep kimsenin benim kadar ilginç olamaz sanırım karnımda bişey oynuyor diye gidipte 16 haftalık hamile olduğumu ve bi kızım olacağını bi gün öncesine kadar zerre aklımda olmayan bişeyin başıma gelmesi ve bi hafta şoktan çıkamamamız 😅
Lavinia_ Acabakimm çoçuğun anustan geldiyinin sanıyordum😂 hamile birisini görünce acıyordum haline 🤦🏻♀️😂 ah bu çoçukluk 😂😂
Olivetti Acabakimm bak birde benimle yaşıt bi kuzenim vardı . 7-8-9 yaşlarındayız . Babanneme kalmaya giderdik. Geceleri beraber yatardık . Sabah kalktığımda kendimi hamile sanardım 🥸🥸😂😂 çocuklara cinsel eğitimi doğru ve erken yaşta vermek lazım 😂
Blkz_07-01 Lagosiyawo kız 4 ay nasıl anlamadın hamileliği 😂adet olmamışşın 4 ay ondandamı anlamadın😁😂😁
19072021 Bende teyzmlerde kalinca erkek kuzenimin pijamasini giyince hamile kalicam sanardm hep pantolon ile uyurdum😄
Lagosiyawo Blkz_07-01 adet oluyodum canım ondan anlamadım zaten progestanla kestiler 19/20 hftya kadar kanamam vardı yalancı mensturasyon dedi dr rahim adet oluyomuş gibi kanama yapıyomuş ama bi zararı yokmuş bebeğe çok şükür
Lavinia_ Acabakimm birde erkek ve kiz evlediği zaman Allah hediye olarak onlar çoçuk veriyor diye duşunuyordum🤦🏻♀️😂😂😂