loriloriiii bittercikolata Valaha şuan o kadar kudurugum ki onun acil içime girmesi içime boşalması lazım ikinci de falan dediğim gibi öyle yaparım ya da ilkten dediğin gibi yaparım ikinci de içime girince uzun sürsün boşlamaıs
2minikmucize Acabakimm hamile kalmak için korunmadığımız zaman biraz dururdum o kadar pis kokardı ağızda tahmin edemiyorum
Birmelekannesii 2minikmucize Demii yaa.. Ben hemen duş alma peşine düşerimm 🙈 Nasıl yutuyolar yarabbim🙈🙈
Ayres loriloriiii ben eşime dediğim halde ağzıma boşalmaz boşalmam diyor adam okadarda değil saçmala diyor
DramaQueen loriloriiii Lavaboya koşunca ona da alınıyorlar ama yutulacak bişey değil benim midem bulanıyor 🤣
Ceren1234 loriloriiii ne yutulur ne tükürülür birkere deniyim dedim migde bulantısından geberıyordum bıde kaynanamda kalıyorduk kendımı lavoboya zor attım ogurmekten dunyanın en iğrenç şeyi benim için agıza bosalmak ama cok merak ettıysen dene ama yutmanı tavsıye etmem agızda bile iğrenç bir his ve tat bırakıyor
2minikmucize Birmelekannesii ağza boşalma bide deniliyor böyle fantezi olamaz ya ben hsmile kalmak için biraz beklerdim leş gibi olurdum😀
zarifhanim loriloriiii yutunca hamile kalınıyormuş dermişim 😄 şaka bir yana hiç denemediğim ve asla denemeyi düşünmeyeceğim bir şey. Kolay gelsin 🤭
Kahvehatunu loriloriiii ağza boşalmayı da tavsiye etmem dilinde tadı alıyorsun iğrenç şimdi okurken bile midem bulandı
lkmelms iğrenmem ama çok hoşuma gitmiyor. ama yutarım ara sıra çünkü kocam bayılıyor bi kaç ayda bir yaparım o ona yeter zaten :D tam üstüne gelmiş konu dün gece yuttum büyük kısmını, bi iki ay rahatım :D :D
lkmelms loriloriiii kuzum enteresan ama değişiyo dün biraz alkol almıştık fazla sıvıydı çok tadını alamadım o yüzden :D ama normal bi zamanda yoğun oluyo tadı da ekşimtrak oluyor ağzım uyuşuyor :D :D