Cinsel ihtiyacını esinde gideriyor seviyor gibi saat 6dan önce eve gelmez geçen 10da geldi dunde gelmedi eve napiyor anlamiyorum soruyorum gülüyor dahada üste cikiyor inkar ediyor pavyona gitmiş gizli saklı 2eylul evlilik yıl donumumuz du ertesi gün yer ayarladım vs vs konuştu ben bunları istemiyorum bu geç gelmemelerinin sebebini izahını istiyorum 3gundur eve geldiği yok nerdeyse ne aradı ne sordu guya çalışıyorum diyo bu nasi çalışmak bariz surekli telefonunu temizliyor mesajları siliyor dahada anlatmadigim şey (,boşayin demeyin arkamda duranim yok)
Bi erkeğin aldattığını nasıl anlarız
Üstelik 3gundur aramizda bi münasebet olmadı
Ozge49595 canım kusura bakma lütfen ama bence sen neyin ne oldugunu cok iyi biliyosun. yani aldatmak sadece baska bir kadın degil günlerce gelmiyor pavyon gecmişi var sana yalan söylüyor bu da aldatmak. ayrıca madem boşanamazsın kurcalama .sana yazık .böyle hayat mı gecer. peşinde koşup yada dedektiflik yapıp düzelmesini bekleyemezsin .bosanamıyosan hayatına bak sende .nereye kadar yani böyle bir faydası olsa şimdiye olmustu yok faydası yok bırak sende artık
Ozge49595 canım sen boşanmayarak zaten göz yumuyorsun aldatmak veya ihanet sadece başka bir kadınla olmak değil, ayrıca sadece aldatması yokki dediğine göre eve bakmıyor sana ilgi 0 alkol kullanıyor. Arkamda kimse yok diyerek işin içinden sıyrılamazsınız
incilikaftan biliyorum imkanim olsa 5dk durmam işte umrumda degil aldatması vs ne halt yerse yesin ama ben bi açıklama bekliyorum
Ozge49595 İmkan dediğiniz nedir ?
Ozge49595 saat 6 ve 10 dediğiniz gündüz 18:00 mı. Yani normal İşte calısan çoğu kişinin mesai saati 08:00 18:30 aralıklarındadır Buda cok normal. Daha önceki postlarınızıda okudum bir cok fikir sundu arkadaşlar size. Sürekli aynı konuda post acıp nasıl bir yanıt bekliyorsunuz yanlış anlamayın kötü bir niyetle söylemiyorum. Boşanmayacaksanız kurcalayıp üzmeyin. Ha büyük konuşmayayım ama böyle bir adamla yaşamaktansa beni sevmeyen canımdan kanımdan annemle kalırım
Ozge49595 Pavyona gitsin sonra evlilik yıl dönümü için yer ayarlasin ne anlamı var bide sorguya çekince guluyormus tam gülerken cakcan ağzının üstüne iki tane okurken sinir oldum Allah sana sabır versin canım bosanamam da diyorsun ne desem bilemedim kurcalama naparsan yap de o yokmuş gibi davran sadece bunu diyebiliyorum maalesef.
Hayirlisibegulum bak şöyle anlatıyım öğlen 1gibi ise gidiyor ondan sonra ne arıyor ne soruyor sabah ya 6altida yada 10 geliyor biliyorum sadece akıl almak için yazdım kusura bakmayın anlatmak kimsem olmayınca sizlere danışmak istemiştim sadece
Ozge49595 benim sizin her kelimenizden anladığım şu ne halt yerse yesin ama bana söylesin, bende boşanamadıgım için bilmem yeterli.
Afedersin ama böyle çok kullanır eşin seni sende daha çok böyle post açıp kendini tatmin edersin insanların tesellisiyle ama buda bir yere kadar olucak🤦🏻♀️
Ozge49595 Geçen gün evde de kendinizi geliştirip yaşıtlarınıza yetişebileceğinizi söylemiştim. Açıktan falan okusanız diye. Ya kimseye böyle bir tavsiyede bulunup boşan demedim ama kendimi sizin yerinize koyarak söylüyorum. 21 yaşında olsam, eşim pavyonlara gitse, aldatsa, bana zorbalık etse, cinsel hayatta da sert davransa inanın hiç okuma yazma bilmesem bile onunla o kendimi sefil edeceğim hayatı yaşamaktansa bırakır boşar aileme de muhtaç olmadan bir şekilde başımın çaresine bakmayı tercih ederdim. Açıklama bekleye bekleye kahrımdan hasta olacağıma en azından yaşamak istediğim hayatı amaç ederek o hayat uğrunda tüm çabamı harcardım. Boşanmam için sadece aldatılmayı yada dayaktan ölmeyi geçerli sayan babamın da yüzüne bakmazdım Allah onlara muhtaç etmesin. Neyi bekliyorsunuz, mutsuz ve kocalık görmediğiniz bir evlilikten? Şimdiden üç beş ne kadar olursa atın kenarı ya toplayın kendinize bir birikim. Bebeğinizi biraz büyütmeye bakın. Özge hanım çaresiz değilsiniz, sadece düşündüğünüz şeyleri yapmaya cesaretiniz yok..
Ozge49595 ertesi gün geliyor yani. Peki eşiniz ne iş ile meşgul. Hayır estagfurullah tabi ki dertleşmek istiyorsunuz ama çözümlerede açık değilsiniz maalesef
Ozge49595 lütfen bi yol bul bu adamdan kendini kurtar bi iş bul çalış ne bileyim sığınma evi bile bu adamdan daha iyidir ya. Ne yaptığı umrumda değil diyerek kendini kandıramazsın gayet umrunda iyi değilsin bunları hak etmiyorsun hem de daha yaşın 21 bi ömür çekilir mi böyle biri bi düşün. Senin arkanda kimse olmadığını onu bırakmayacağını bildiği için böyle pişkin pişkin gülüp bariz şekilde aldatabiliyor zaten. Lütfen eşinin pisliklerini araştırmak yerine kendine çıkar yol bulmaya çalış tüm zamanını böyle harca. Ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi olur