Ozge49595 aldatıyorsa ne yapacaksın ki … sizin hiç bi türlü karı koca ilişkiniz yok zaten . Boşver öğrenme .. diğer postuna bir arkadaş yazmış ya adamı sadece ATM olarak kullan diye . Katılıyorum bende . Evini otel gibi adamı da ATM gibi kullan . Ne boşanma ihtimalin var nede adamı düzeltme imkanın var .. uğraşma yorma ruhunu.. ama kendini her anlamda geliştir çok gençsin ..çalış çabala üretken ol
Bi erkeğin aldattığını nasıl anlarız
Umrumda değil diyorsun ama umrunda olmasa düşünüp de burada post açmazdın. Yanlış anlama yargılamak icin yazmadim. Insanlar bazen düşünmüyorum, istemiyorum gibi şeyler söyler ama ister de düşünür de sadece kendine itiraf edemez. Sana daha önce de söyledim yine söylüyorum. Madem boşanamıyorsun o zaman kocanı yolmaya bak, istediğini aldır. Sen onu kullan o seni değil. Canın ilişki mi istedi gir koynuna, cilve yap op sarıl. Canım istemese de istemiş gibi yap, tam iliskiye gireceğin sırada birşeyler bahane et. Sana daha iyi görünmem lazım bir gecelik beğendim almak istiyorum de al parasını koy kenara. Sorarsa da bebegin bisey bitmişti onu aldım de. Bahaneler üret sen de. Erkekler o iş üstündeyken pek hayır diyemiyorlar. Madem o bu yolu seçmiş sen de s.c ağzına. Yine diyorum yine diyorum sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez kusura bakma.
Olivetti sanırım o bendim 🤣🤣
Bak güzel kardeşim artık ne diyeceğimi şaşırdım. Gerçekten çok üzülüyorum sana ve seni anlamaya çalışıyorum. Seni yargılamak veya kırmak istemiyorum. Daha genceciksin. Ömrünü bu adam için heba ediyorsun ve gördüğüm kadarıyla kocandan sadece açıklama bile duysan yumuşayacaksın. Derdini anlatıyorsun sana destek oluyoruz ama bazılarına cevap verme tenezzülünde dahi bulunmuyorsun. @Hayirlisibegulum ün dediği gibi çözüme açık değilsin. Hem korkuların var hem de kusura bakma ama onun ne yaptığı bal gibi de umrunda ve seviyorsun sen. Daha çok gençsin hayallerin var umutların var ve bunların hepsi de bu adama bağlı. Bu kadar kendi içinde çelişmenin sebebi de bu. Yorumlarda o kadar güzel örnekler vermişler ki daha üstüne verebileceğim örnek yok. İki yolun var ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin. Ha yok ben gitmeyeceğim diyorsan ki maddi yetersizliğin haricinde içten içe isteğin de bu yönde o zaman çözüme bak. Ya adamı ATM yap ya da oturt karşına insan gibi konuşun. Kavgayla girişme işe öncelikle dinle bakalım ne derdi varmış da pavyonda çözüyormuş. Tabii ki de kimse yuvası yıkılsın istemez. O yüzden çabanı görebiliyorum ama çözümlere açık ol. En azından kendi çocuğun için yap bunu.
Pandora bence artık bisey söylememiz onu ilgilendirmiyor. Ne zamandır yorum yapıyorum cevap bile vermeye tenezzül etmiyor. Yanı kusura bakmasın ama bazen farklı düşüncelere kayıyor aklım. Diyorum bizim tepkimizi ölçmek için mi yapıyor yoksa gerçekten böyle bisey var mı? Daha yaşı küçük olduğundan yanlış bisey söylemek de istemiyorum. Burada biz kendimizi yırtıyoruz kendisi için, o şuan nevresim postu açmış bekliyor. Gerçekten Allah yardımcısı olsun psikolojisi iyi değil.
Zeusunherasi yine tenezzül etmemiş 🤷🏻♀️ Dediğin gibi aklıma neler geliyor
Zeusunherasi ben de böyle düşünüyorum artık, dikkatimi çekti 🤷🏼♀️
Pandora herzaman ki gibi ne diyeyim ki 🤲
KirmiziOjeli çekmeyecek gibi değil ki canım neyse hakkında hayırlısı olsun ne diyelim