Jale01 tamam❤️❤️❤️
🔥🙊Günün Cinsellik soruları pt.6 🙊🔥
zarifhanim los yeşil işik dene😆😆
SansursuzKadin mavi var, kırmızı var. Mum desen sarı. Yeşil çok uhrevi geliyor, sırlar dünyası 🤣
zarifhanim jssjjssjjs ayy hic boyle dusunmedim simdi daha yeşilde sevişemem😆😆
- Düzenlendi
- 10 dan fazladır 😅
- Loş veya karanlık ortamlar sexe daha uygun ya 😃
- Eşim asker baya da yapılı belinde silah olduğunda daha bir heybetli oluyor, gözüme daha bir can alıcı gelir öyleyken 😂
Beni de etiketlersen minnettar kalırım 🥰💐
BademGozlu tabıkıı❤️❤️❤️
- Bu soru itiraf gibi olsun eşimi gerçekten çok seviyorum ama lise de bi platonik aşkım vardı onunla öpüşmeyi çok isterdim 🤭 eşimle 21 imde tanışıp 24üm de evlendik o yüzden ne yaptıysam onunla 😍
- Odamızdayken kapatmıyorduk ama şimdi bizim oğlan odamızı elimizden alınca içeri odaya geçiyoruz orda loş ışık yapıyoruz
- Dokunsal duyusal birisiyim saçlarına dokunmak bile beni baştan çıkabilir ama sorunun çizgisinden çıkmayım sekse davet eden bir bakışı var ki of of of 🔥🔥🔥🔥 😍
Uyuyan adamı uyandırasım geldi şu an 😂
Allah’ım ilk 18 yaşında opusmedim ama öpüldüm o da siyahi biriydi. Nasil kalın ve pürüzsüz dudağı vardı anlatamam🙈🙈🤣 sonra da 5 kişi. Toplamda 6. Bunlardan ikisi boş anımda öptü, sevgili falan değildik yani. Hepsi anı tabi ama olmasa iyiymiş diyorum şimdilerde.
Geceyse eğer gece lambası veya karanlık, gündüze çare yok bildiğin aydınlık 😂
Bazen söyle bir alici gözle süzerim o anda benim ışıklar yanar, yani biraz benim hangi gözle baktığıma bagli😂😂
- Düzenlendi
SansursuzKadin 1 bi kaç kişiyle 2 duruma gore o anki fanteziye uygu 3 konusmalariyla bir birimize bel altı istediğimizde kendi sikini eller ağzına alsana üstüne otursana der o an arkası geliyo ama ön konuşma sitilinde acayip tahrik oluyorum
SansursuzKadin 1- hatırlamıyorum ama 10 civarı sanırım 🤣
2- loş ışık tercihimizdir
3- Serseri tavırları var bazen bilerek yaptığı, üstüne atlayasım gelir😀
- 6-7 vardır heralde 😂
- Ben ne kadar loş ışık sevsemde, ortami buna göre ayarlasam da eşim illa ışıklari açar 🤦♀️ seni görmem lazım diyor 🙆♀️😂
- Gözlerini kısıp bi eli şeyinde beni izlemesi beni aşıri tahrik eder. Birde tamir tadilat gibi işlerle uğraşırken nedense gözüme daha bi yakışıklı gözüküyor 😂 hemen gidip poposunu elliyorum,sıkıyorum. 😂
SansursuzKadin 1 eşimle öpüştüm sadece
2 ışıkta sevişmek bazen daha güzel oluyor severim ışığı
3 bakışları bile yeterli ❤️
- Eşim ilkim.
- Loş ışık, bazen sadece ay ışığı, gece lambası, salonda falan gelişirse olaylar normal ışık da olur.
- Ben sapyoseksüelim 🙈 eşim de zekasına vurulduğum biri. Bazen atom altı parçacıkları hakkında konuşturuyorum 😂😂😂😂 işte fizik kimya bişeyler soruyorum anlatıyo ama nasıl hevesle. Ben de sadece izliyorum, izlerken sırılsıklam oluyorum 🤤 hımm bi de tadilat tamirat gibi işler yaptığında. Başkaaaa… he, pantolon kemerini çıkartma anı, bazen dudakları…
SansursuzKadin 1) 2 kişiyle
2)Loş işıkda yaparız genellikle
3)Seks zamanı geldiyinde bi bakış atar hadi sevişelim der gibi onu gördümmü ben çoktan ıslanırım😄
- 3 kişiyle 2s ciddi gözüyle ilişkiye başlayıp hüsranla biten diğeri inat uğruna beraber olduğum biri
2.ben karanlık severimm - Teması severimm o yüzden bilemedim ama duştan çıkıp havlusu ile arkasını döndüğünde evet işte o an bi yükseliyorum
SansursuzKadin
1- saymadım 🙈
2- bazen ışıkları kapatırız mum yakarız, bazen zifiri karanlıkta yaparız, bazen ışık açık değişiyor 🤩
3- adamın bakışı bile tahrik ediyor beni ❤️
SansursuzKadin 1- zamanında hiç saymadım bereketi kaçmasın diye 😂 2- karanlık sevmem loş veya normal Işık olur 3- seksim geldiği zaman her türlü tahrik olurum 😂
- 1 sadece eşim
- Evet karanlık daha güzel daha cesaretli oluyorum utaniyorum azıcıkta
- Nefesini vucudumda gezdirmesi bide bakısı
Yandım suaan😍😍😍😍
- Düzenlendi
SansursuzKadin
1- Sadece eşim 🙈
2 Duruma göre loş ışık severim ama eşinin beni tüm çıplaklığımla izlemesine bayılıyorum 😏😏
3- Üstsüz şekilde yemek yaparken ve biseyler tamır ederken Onu arkadan izlemek beni aşırı tahrik ediyo, pantolon kemerini çıkarması da aynı şekilde adama yapışıyorum direk 😂 Bir de sekse davet konuşmaları yaparız birbirimize ona zaten eriyorum bitiyorum 😍😍
bittercikolata nasil konusmalarrr taktik istiyorumm