• +18
  • 🔥🙊Günün Cinsellik soruları pt.6 🙊🔥

SansursuzKadin

1. 10 dan fazladır 😅
  2. Loş veya karanlık ortamlar sexe daha uygun ya 😃
  3. Eşim asker baya da yapılı belinde silah olduğunda daha bir heybetli oluyor, gözüme daha bir can alıcı gelir öyleyken 😂

Beni de etiketlersen minnettar kalırım 🥰💐

SansursuzKadin

1. Bu soru itiraf gibi olsun eşimi gerçekten çok seviyorum ama lise de bi platonik aşkım vardı onunla öpüşmeyi çok isterdim 🤭 eşimle 21 imde tanışıp 24üm de evlendik o yüzden ne yaptıysam onunla 😍
    2. Odamızdayken kapatmıyorduk ama şimdi bizim oğlan odamızı elimizden alınca içeri odaya geçiyoruz orda loş ışık yapıyoruz
    3. Dokunsal duyusal birisiyim saçlarına dokunmak bile beni baştan çıkabilir ama sorunun çizgisinden çıkmayım sekse davet eden bir bakışı var ki of of of 🔥🔥🔥🔥 😍
      Uyuyan adamı uyandırasım geldi şu an 😂

Allah’ım ilk 18 yaşında opusmedim ama öpüldüm o da siyahi biriydi. Nasil kalın ve pürüzsüz dudağı vardı anlatamam🙈🙈🤣 sonra da 5 kişi. Toplamda 6. Bunlardan ikisi boş anımda öptü, sevgili falan değildik yani. Hepsi anı tabi ama olmasa iyiymiş diyorum şimdilerde.
      Geceyse eğer gece lambası veya karanlık, gündüze çare yok bildiğin aydınlık 😂
      Bazen söyle bir alici gözle süzerim o anda benim ışıklar yanar, yani biraz benim hangi gözle baktığıma bagli😂😂

SansursuzKadin 1 bi kaç kişiyle 2 duruma gore o anki fanteziye uygu 3 konusmalariyla bir birimize bel altı istediğimizde kendi sikini eller ağzına alsana üstüne otursana der o an arkası geliyo ama ön konuşma sitilinde acayip tahrik oluyorum

SansursuzKadin 1- hatırlamıyorum ama 10 civarı sanırım 🤣
      2- loş ışık tercihimizdir
      3- Serseri tavırları var bazen bilerek yaptığı, üstüne atlayasım gelir😀

SansursuzKadin

1. 6-7 vardır heralde 😂
      2. Ben ne kadar loş ışık sevsemde, ortami buna göre ayarlasam da eşim illa ışıklari açar 🤦‍♀️ seni görmem lazım diyor 🙆‍♀️😂
      3. Gözlerini kısıp bi eli şeyinde beni izlemesi beni aşıri tahrik eder. Birde tamir tadilat gibi işlerle uğraşırken nedense gözüme daha bi yakışıklı gözüküyor 😂 hemen gidip poposunu elliyorum,sıkıyorum. 😂

SansursuzKadin 1 eşimle öpüştüm sadece
      2 ışıkta sevişmek bazen daha güzel oluyor severim ışığı
      3 bakışları bile yeterli ❤️

SansursuzKadin

1. Eşim ilkim.
      2. Loş ışık, bazen sadece ay ışığı, gece lambası, salonda falan gelişirse olaylar normal ışık da olur.
      3. Ben sapyoseksüelim 🙈 eşim de zekasına vurulduğum biri. Bazen atom altı parçacıkları hakkında konuşturuyorum 😂😂😂😂 işte fizik kimya bişeyler soruyorum anlatıyo ama nasıl hevesle. Ben de sadece izliyorum, izlerken sırılsıklam oluyorum 🤤 hımm bi de tadilat tamirat gibi işler yaptığında. Başkaaaa… he, pantolon kemerini çıkartma anı, bazen dudakları…

SansursuzKadin 1) 2 kişiyle
      2)Loş işıkda yaparız genellikle
      3)Seks zamanı geldiyinde bi bakış atar hadi sevişelim der gibi onu gördümmü ben çoktan ıslanırım😄

SansursuzKadin

1. 3 kişiyle 2s ciddi gözüyle ilişkiye başlayıp hüsranla biten diğeri inat uğruna beraber olduğum biri
        2.ben karanlık severimm
      2. Teması severimm o yüzden bilemedim ama duştan çıkıp havlusu ile arkasını döndüğünde evet işte o an bi yükseliyorum

SansursuzKadin
      1- saymadım 🙈
      2- bazen ışıkları kapatırız mum yakarız, bazen zifiri karanlıkta yaparız, bazen ışık açık değişiyor 🤩
      3- adamın bakışı bile tahrik ediyor beni ❤️

SansursuzKadin
      1- Sadece eşim 🙈
      2 Duruma göre loş ışık severim ama eşinin beni tüm çıplaklığımla izlemesine bayılıyorum 😏😏
      3- Üstsüz şekilde yemek yaparken ve biseyler tamır ederken Onu arkadan izlemek beni aşırı tahrik ediyo, pantolon kemerini çıkarması da aynı şekilde adama yapışıyorum direk 😂 Bir de sekse davet konuşmaları yaparız birbirimize ona zaten eriyorum bitiyorum 😍😍