SansursuzKadin 1- hatırlamıyorum ama 10 civarı sanırım 🤣
2- loş ışık tercihimizdir
3- Serseri tavırları var bazen bilerek yaptığı, üstüne atlayasım gelir😀
🔥🙊Günün Cinsellik soruları pt.6 🙊🔥
- 6-7 vardır heralde 😂
- Ben ne kadar loş ışık sevsemde, ortami buna göre ayarlasam da eşim illa ışıklari açar 🤦♀️ seni görmem lazım diyor 🙆♀️😂
- Gözlerini kısıp bi eli şeyinde beni izlemesi beni aşıri tahrik eder. Birde tamir tadilat gibi işlerle uğraşırken nedense gözüme daha bi yakışıklı gözüküyor 😂 hemen gidip poposunu elliyorum,sıkıyorum. 😂
SansursuzKadin 1 eşimle öpüştüm sadece
2 ışıkta sevişmek bazen daha güzel oluyor severim ışığı
3 bakışları bile yeterli ❤️
- Eşim ilkim.
- Loş ışık, bazen sadece ay ışığı, gece lambası, salonda falan gelişirse olaylar normal ışık da olur.
- Ben sapyoseksüelim 🙈 eşim de zekasına vurulduğum biri. Bazen atom altı parçacıkları hakkında konuşturuyorum 😂😂😂😂 işte fizik kimya bişeyler soruyorum anlatıyo ama nasıl hevesle. Ben de sadece izliyorum, izlerken sırılsıklam oluyorum 🤤 hımm bi de tadilat tamirat gibi işler yaptığında. Başkaaaa… he, pantolon kemerini çıkartma anı, bazen dudakları…
SansursuzKadin 1) 2 kişiyle
2)Loş işıkda yaparız genellikle
3)Seks zamanı geldiyinde bi bakış atar hadi sevişelim der gibi onu gördümmü ben çoktan ıslanırım😄
- 3 kişiyle 2s ciddi gözüyle ilişkiye başlayıp hüsranla biten diğeri inat uğruna beraber olduğum biri
2.ben karanlık severimm - Teması severimm o yüzden bilemedim ama duştan çıkıp havlusu ile arkasını döndüğünde evet işte o an bi yükseliyorum
SansursuzKadin
1- saymadım 🙈
2- bazen ışıkları kapatırız mum yakarız, bazen zifiri karanlıkta yaparız, bazen ışık açık değişiyor 🤩
3- adamın bakışı bile tahrik ediyor beni ❤️
SansursuzKadin 1- zamanında hiç saymadım bereketi kaçmasın diye 😂 2- karanlık sevmem loş veya normal Işık olur 3- seksim geldiği zaman her türlü tahrik olurum 😂
- 1 sadece eşim
- Evet karanlık daha güzel daha cesaretli oluyorum utaniyorum azıcıkta
- Nefesini vucudumda gezdirmesi bide bakısı
Yandım suaan😍😍😍😍
- Düzenlendi
SansursuzKadin
1- Sadece eşim 🙈
2 Duruma göre loş ışık severim ama eşinin beni tüm çıplaklığımla izlemesine bayılıyorum 😏😏
3- Üstsüz şekilde yemek yaparken ve biseyler tamır ederken Onu arkadan izlemek beni aşırı tahrik ediyo, pantolon kemerini çıkarması da aynı şekilde adama yapışıyorum direk 😂 Bir de sekse davet konuşmaları yaparız birbirimize ona zaten eriyorum bitiyorum 😍😍
bittercikolata nasil konusmalarrr taktik istiyorumm
SansursuzKadin 1-sadece eşimle öpüştüm 💋
2-ışık karanlık fark etmez her türlüsü olur 😅
3- konuşmalarından ve duruşundan aşırı etkileniyorum 😉
SansursuzKadin
1- 3 kişi falan 😂
2- loş ışık severizz 🥰
3-bacaklarini saran bı eşofman giyerse 😍
SansursuzKadin eşim ile 14 yaşından beri beraber olduğum için ilk tek öpüştüpğm kişi o
2- hayır bazen kapatırım ağdam yapılmamışsa😁
3- sinirlendiğinde
SansursuzKadin 1- 2 kişi ile
2- evet açık hiç yapmayız gündüz bile girmeyiz ilişkiye
3parfüm sıkıp dibime oturuyo deli gibi tahrik oluyorum 🙌🤣🎉🎉
Bezelyelipilaavv Ayy açık açık konuşunca lincliyolar bacım be 🙈😂 canım seks istiyo, söyle yatırsan beni bi domaltsan falan diyorum, ya da içki içiyoruz mesela bitiyo aşkım koyayim diyo, bana da koysanaaa alev aldım yaniyorum falan, bunlardan daha acik seyler 😂 meyve yiyorsak mesela biraz oynasir nimet ama ahsdgs seni de böyle yalayıp yutmak istiyorum falan der eşim 🤣🤣
SansursuzKadin 1.) Hiç saymadım.
2) kapatmam ,tv ışığı tarzı falan severim. Hiç farketmez.
3) önümden geçse yeter 😂😂😂😂
SansursuzKadin 1)ilk eşim oldu. 2)evet kapatırım loş isıkta cok severim 3)spor yaptığında ve duştan cıktığında🔥
Nietzsche bunun bi tık ilerisi nefes alsın yeter oluyor 😂😂
SansursuzKadin 1. tek eşimle
- Mum ışığı en sevdiğimiz
- Çok var aslında ama🙈 en son etkilendiğim durum takım elbise giydiğinde ceketin kol tarafından gömleğini çekip düzeltmesi çok hoşuma gitmişti etkilendim sineeemmmm😂