Angarabebesi06 Bazı postlari okuyorum Allahım bilmilah 😂 çok eylenceli lan çıkın çıkın gelin acayip sariyor 🤣 kids’ten kaynana postu görmekten gına gelmişti valla
incilikaftan Angarabebesi06 evet kidss de artık bebeğimiz için yeterli bilgi alamıyoruz bu amaçla vardı eskiden, peride de bu kadar bilinmiyordu.
Bosunadelirmedik Angarabebesi06 of hic deme ya lincciler de cabasi😃 ya da analik yaristiranlar aman ben cocugumu kimseye birakamam, her seylerini ben yaparim ben buyuturum of en iyi analar orada🤮 Bura keyifli beybi🍑😃
incilikaftan Angarabebesi06 bana göre linç bu değil yada görmemişler henüz ben aklıma takılanı yazıp cevabımi alıp çıkıyorum 😌😂
Gizemlikiz Angarabebesi06 kids hep oyle benden ordan geldim cinsellikle ilgili soru soramazdim burasi cok iyi
Laledmrrr Angarabebesi06 hoşgeldinn burası çok eğlenceli sanki birsürü arkadaşım varmış gibi hissediyroum iyi geliyo baya banada bayadır buralardayım bi indirdim bakıp çıkarım silerim dedim bidaha da çıkamadım😀
Angarabebesi06 Laledmrrr ya hahahha kidste bi peride mevzusu dönüyordu bi bakıp sileyim dedim silmeye gözüm gönlüm razı gelmedi 😂😂
Olivetti Angarabebesi06 kaynana görümce Elti postlarından girilmiyor oraya . Birde bebeklerini kıskanan postlar var 😏😏Burası güzel ,aydınlık 😂 hoşgeldin