Canssu 40 gün durabilen varmı ya duran cindir 30 gün durabildik kan falan yok iyide hissediyorum neden olmasın yani uf
Laledmrrr Canssu 42 gün durduk 40 çıkınca annem gitti anca öyle sağlığada zararlı bildiğim kadarıyla beklenmesi gerekiyo
Canssu Meva61 hahahah diyolar yok bebek var fırsat bulamadım yok derdim omu valla derdimiz oydu bebektende fırsat bulduk iyi geldi😅
Olivetti Canssu yooo cinsel hayatım vardı ama bazen haftalarca aylarca yapmadığım oluyordu 😂ki söz konusu sağlık ise hayli hayli dururum .. bizim birde lohusalıpın sonlarına doğru eşim covid geçirdi 😂😂
Ozge49595 Canssu 40 kadar bekledim bide bana kalsa bütün yıl bekleyebilirim sırf ilişkiye girmemek için
Zeusunherasi 40 gün bekledim kanamam yoktu, ben kendimi hazır hissetmiyorum diye bir 15 gun daha bekledik 🤣🤣 beni dürtmedi o şeytan. Ama buh aralar dürtüyor
Svda-02 Canssu bende cinim o zaman üstüne 10 gün daha bekledim ben çünkü bebem prematüre dogdu yogun bakımlarda kaldı ayanaya bakıcak halim yoktu eşime bakayım çok büyük depresyon atlattım bebem sag saglim çıktı ama bende oanik atak gibi kaldı. O yüzden eşime ben dokunmadım oda zaten sinirimi gerginligimi üzüntümğ gördügü için gaklaşmadı bana.
Ayres Canssu tabikide durdum hatta 42 gün ilişkiye girdik 45 sinde yine kan geldi 3 4 gün ozaman bile 3 4 günde bitmesine rağmen 10 gün durdum