Eylem_01 Aycokkomik ay ben uykudayken öpüyor sırnaşıyor oda uykulu bende o halde bile bırakmıyor rahat oyle yapınca beni de azdırıyor regl im bisi de yapamıyoruz 😂😂
buralardayenibusely Aycokkomik saol canımm sabahkini çok beğenmiş öyle dedi🙈 güzel oluyor sanki biraz ara verince
Eylem_01 Aycokkomik benimki çok hafif ama 5 aylık bebeğim var sabaha kadar nerdeyse her saat başı uyanıyorum o yüzden uykusuz kaldığım için öptüğü zmn hissediyorum ama uykudan gözümü açamıyorum
Aycokkomik Eylem_01 bende bebeğime kalkıyorum hep ama o işi yapacak duruma gelemiyorum uykusuzluktan 😊
bisadekahve Aycokkomik akşama kadar kışlık hazırlığı yaptım annemle bide bebeğim vardı evi temizledim çamaşır işi flan derken pertim çıktı yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum bu geceyi es geçiyorum 😂
Orange-woman Aycokkomik tatildeyim çocukları uyutup havuzda oynaşmaya gidicem sonu ne olur bilemiyorum yansın geceler 💃💃💃💃
loriloriiii Orange-woman camım çocukların kaç yaşında bizde tatile gidicez de bebeğim 8 aylık Yyduugun da oda da tek bıraksam olur mu ki ya