loriloriiii Benim bebeğim 8 aylıktı gittiğimizde. Eğer odanın dışına çıkma planımız varsa bebek arabasında uyutup bebeğimide götürüyordum, yoksa beşikte uyuyordu. Asla bırakılmamalı bence Allah korusun. Ha villaysa eğer gideceğiniz yer kendinize ait kiraladığınız için beşiğine bırakabilirsiniz. Ama otel çok sakıncalı

loriloriiii biri 3 biri 6 yaşında canım otelin göl evi konseptli odası o nedenle rahatça bırakabiliyorum oda en fazla havuza giriyoruz gece yada çay kahve içiyoruz bahçesinde öbür türlü bırakılmaz

Orange-woman Öbür türlü derken canım nasıl yani biz de otel de kalmayı düşünüyoruz da hani odaya telsiz koysak diye falan uyuduğunda nasıl yaparız bilmiyorum

Akrep doğru diyorsun canım ya bebek arabasına da gezdirelim yani yanımzda ilk defa çocukla olacak o yüzden tecrübesizüm

loriloriiii Bende öyleydim canım. Havuza falan hep beraber girdik. Aile havuzu kiraladık eşimle oteldeyken bebeğimide indirdim o arabasında uyurken biz havuzda takıldık. İkinci tatili villa tarzı olarak yaptık o daha rahattı bebeği yatağında bırakıp bahçede rahatça vakit geçirebildik daha güzeldi öylesi. Ki aileme bırakabileceğim yaşa gelene kadar sanırım villa daha mantıklı gelecek bana. 2-3 gece belki otel tutulur ama uzun tatilleri villada yapmak daha mantıklı geldi. Çünkü otelde enfeksiyon riskinden falan korktuğum için sürekli denize indirmek zorunda kalmıştım 🙏🏼

Aycokkomik bennn kizimin uykuya dalmasini bekliyorum once bi dus alicam sonra geceligi cekip kocamin kucagina oturcam odada tv izliyor 🤭