Aycokkomik Yok yarina🙃
Geceyi boş geçmeyecekler
loriloriiii Bende öyleydim canım. Havuza falan hep beraber girdik. Aile havuzu kiraladık eşimle oteldeyken bebeğimide indirdim o arabasında uyurken biz havuzda takıldık. İkinci tatili villa tarzı olarak yaptık o daha rahattı bebeği yatağında bırakıp bahçede rahatça vakit geçirebildik daha güzeldi öylesi. Ki aileme bırakabileceğim yaşa gelene kadar sanırım villa daha mantıklı gelecek bana. 2-3 gece belki otel tutulur ama uzun tatilleri villada yapmak daha mantıklı geldi. Çünkü otelde enfeksiyon riskinden falan korktuğum için sürekli denize indirmek zorunda kalmıştım 🙏🏼
Aycokkomik ah ah çok isterdim ama reglyim 😔😔😔😔
Aycokkomik bnm eşimin beline bseyler olmus hemen yattı 😂😂bizde yok bugün bsey
fılm ızlıyoruz sonra belkı😆
SansursuzKadin neler neler yaparsın sen😀
Aycokkomik bennn kizimin uykuya dalmasini bekliyorum once bi dus alicam sonra geceligi cekip kocamin kucagina oturcam odada tv izliyor 🤭
Aycokkomik degerlendirdim ve esimi nobete gonderdim bebisi uyuttum😆
Orange-woman Doğru diyorsun canım annem de diyor ki çocuğu bırakma biri odaya girer alır falan diyor normal de öyle gece çok uyannan bi bebek değil
Aycokkomik bu gün heralde ya regl günü yada sex biz sabah sabah hallettik regl yeni bitti azgınlık zaten tavan of bi güzel gitti ilaç gibi boşaldım 😋
Reglinin 2.gunu 8 gün sürüyor bir hafta daha uzağım o işlerden .kıçımı dönüp yatmak zorundayım😒