Cicilibicili SansursuzKadin squat yapmayi istiyorum da ölüyorum sonra da neyse biz düzene oturturtam deneyeyim ☺
Sjsjsj Karakiz aman benimki hemen herşeyi totişinden anlatır öyle psikoloğa filan da gitmez şuan var mı çocuğun
Karakiz Sjsjsj yok canım ama şüphem var korunması eşim bakım adetimin geçmesini bekliyorum o zman test yapicam sonra üzülmek istemiyorum
Sedaa SansursuzKadin Hiç çekinmem, herşeyi açık açık konuşurum 😊 1 defa olurum ama tam olurum. 2.ye dermanım kalmaz, 😂 Ettirirdim 🤗 cinselligi bi kenara koyarsam eşim gercekten mükemmel bi insan 🙏
2minikmucize SansursuzKadin 1)hayır 2)2kez falan uzunluğuna bağlı 3)çok olmaz buda galiba benim işime geliyor o esnada olurum ama yapmasam aklıma gelmez eşini seviyor Musun derseniz çok seviyorum ama cinselliğe bağlı değil benim ki
bayandrakula_1 SansursuzKadin 1.evet soylerim cok rahatlikla 1 veya 2 olur 3.tabiki olur neden olmasin
Ruzgarin_kadini SansursuzKadin Evet 2 onu beniminen koca bilir siz ne bileceğiniz😂😂😂 3.hiç olmasada olur ama doğanın kanunu diyoruz 😂😂😂
Summer-love1 SansursuzKadin 1. Bazen yerine güre 2.ön sevişme olursa birde uzun sürerse orgazm olurum3.evet cinselik olmasada olur