Akrep SansursuzKadin Üst üste olabilen bi kadın olmadım 👀😂😂 Benim bittiğim yerde eşim daha hala bitmiyor bazen işkence gibi gelebiliyor ahahahaha
Akrep Olivetti s.kinin keyfine sevişmiyorsa eyvallah etmem çeker giderim Ha bu mevzuyu düşünemedim böyle bişey olursa bende ettirmezdim 😂 bana cinsellik olmasa diye sorulduğunda direk 80 yaşına gelmişizde o uzuvlar çalışmıyormuş gibi algıladım 😂😂
Arasemir11 SansursuzKadin 1,arada söylerim 2 en fazla 2 oda fazla 😂 3 eşimi seviyorum ewet sex ewliliqin bi parçası ama eşimden de önmli old düşünmüyrm çünkü çok sewiyrm onu 🥰🥰ona burdan selamlar😂😂😂😂
SansursuzKadin Akrep onu bende denk getıremıyodum ama dogumdan sonra daha erken bosalmaya basladim nedendir bilmem ama iyi oldu 😆
Yaman SansursuzKadin Etiketlenmedim ama cevaplamak istedim🤭 Evet söylerim 2.1 defa yeterli🤣 3.Bilemiyorum🤣
Akrep SansursuzKadin Ya bende aslında göğüslerden aşırı tahrik olup o şekilde tatmin olurdum ve kısa sürerdi ama emzirdiğim için göğüs servis dışı haliyle epey uzuyor. Ne diyim Allah eşimin beline kuvvet versin ahahahahahahaha
Asminmuko SansursuzKadin 1 evet sürekli söylerim 2 hiç bitmesin okadar çok oluyorum 3 evet devam ettiririm çünkü onu çok seviyorum