Mirinda SansursuzKadin Tabii ki sözlü olarak söylemesem de üstüne atlarım 😂 Uzun sürüyor ilişkimiz Bir kere olurum tam olurum Evlilikte cinselliğin çok çok önemli olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen mutsuz bir evliliğimiz olurdu. Mutsuz bir şekilde ne kadar devam edebiliriz ki?
seniseviyorum SansursuzKadin 1 agzın oldugumu belli ederim hatta eve gelmeden önce derim canım ders var mı diye 2 bazen 2 yada 3 oluyor çünkü eşim 1 gecede 3 kez yapıyor 3
Akrep SansursuzKadin Ya bende aslında göğüslerden aşırı tahrik olup o şekilde tatmin olurdum ve kısa sürerdi ama emzirdiğim için göğüs servis dışı haliyle epey uzuyor. Ne diyim Allah eşimin beline kuvvet versin ahahahahahahaha
Arasemir11 Akrep göğüsler nden emzirme de yumuşk oluyr bnm göğüsler sertliğini kaybetti düzelirmi zmnla acaba
Htddd SansursuzKadin Evet söylerim 😍 2 kez olurum Sanmıyorum ya cinsellik olmadan evlilik zor bence 😻
seniseviyorum SansursuzKadin aynen öyle canım bakalım biz artık yavaş yavaş yapacaz 2 bebiş yola çıktı bize ilk merhabasını dedi çok kötü midem bulanıyor bide sürekli ekşili tuzlu canım istiyor
Orange-woman SansursuzKadin 1 . Çekinmem istiyorsam alırım 🔥😂 3 kez falan oluyorum bazez 2 💃 devam ettirirdim tabiki
Tecrubekonusuyor SansursuzKadin benide etiket yapabilirsiniz. 1.evet eşime söylüyorum 2.genel 2kere daha fazlasıda oluyor. 3.sanmıyorum, seyrek olması bile büyük sorun. Evliliği ayakta tutan iki şeyden biri diğeri evlat