buralardayenibusely Amma linçlediniz kızı ben onun demek istediğini anladım uyumumuz var eşim beni beğeniyor bi sıkıntımız yok gibicesinden 😂🙈
deleted13 Hiç acıtmayıp ama hep acıtacakmış gibi korkmak bilinçaltında bununla ilgili bir korkun olmalı,nuri alçoyu,tecavüzcü coşkunu çok mu izledin..
Olivetti deleted13 ben iffettten cok etkilenmiştim o yüzden asla araba camlarına yaklaşamam demek bu yüzdenmiş asfaggaa 😂😂😂
deleted13 Olivetti Asfaaghsha😂😂😂😂Bilinçaltın o korkuyu almış,cam kenarıda istemezsin sen şimdi 😂,havuzdan çıkıp kızkardeşinin peşine düşüyordu ya o sahneyi unutmam ben de😂
Olivetti deleted13 asla arabaya pencereden müdehale etmem illa ki kapısını açarım şakasız 😂😂 cam olayından sonra iffetten özür dilemişti iffette senden gelecek herşeye razıyım sıkıntı yok demişti bende bu lafın etkisinden çıkamıyorum 😂belki de iffetin önceden haberi vardı tecavüz fantezisi yapmışlardır konulu 😂
deleted13 Olivetti İstemem yan cebime at asfgshh😂😂zaten ordaki adam ve Engin Koç ikisini hiç sevmem ,iffeti kaç yıl önce kesik kesik tv de izledim😂