Iliskileri nasil ayakta tutuyorsunuz nasil bosalabiliyorsunuz onerin kizlar bizde yapalim bizim cok siradan bi iliskimiz var oldu bittiye geliyor

Gul34 genelde salon ve oturma odası oluyo galiba yaa

Sedaa banyoda bende cok rahat edemiyorum dedigin gibi havalandırmadan ses gider diye hem de pek zevk almıyorum ya ama banyoda başlayıp salonda bitene bayılıyorum ıslak ıslak 😂😂🔥yaniyo ortalık valla

Elimust hahahaaga😂 biz de tam tersi bazen yatak odasinda başlayıp cok terleyince banyoya gidelim diyor eşim. Banyoda duşun altında devam ediyoruz ama ben dişimi sıkıyorum resmen ses çıkarmamak için 😂

Sedaa ay Yook ben sesimi çıkarmadan duramıyorum istemsizce oluyo yani esimde diyo sus sus diye ama olmuyo yanii 😂😂

Yatak odası oturma odası salon masa üstü koltuk ne ararsan var bizde. Bi kez çocuktan dolayı kaçamak yaptik kisa elbise giymistim mutfakta yakaladı beni atti bacağımin birini tezgaha başladı yapmaya günah dedim ama oldu artik dedi. Ve tam zirveydi yani aşırı zevkli oldu oyle.

Elimust ay yok ya cam balkon bide heryer jaluzi perde üstüne stor çekiyoruz 10. Kat ışıkları kapatıp dewamke 🔥🔥🔥

Elimust aynen banyodayken bana da eşim sus sus diyor 😂 valla parmaklarimi ısırıyorum ben. Bazen eşim eliyle agzimi kapatiyor😂😂 ama yok ya ben banyoyu sevemedim bi türlü 😂

Sedaa yok bacım yok ağzımı da kapatsa ses etmeden duramam o yuzden bende sevmiyorum banyoyu