Selamlar, ara ara girip okuyordum ama artık üye olmanın vakti gelmişti çünküüü bir sorum var 😂
Yeni doğum yaptım vakti gelince spiral taktırmayı düşünüyorum, amma velakin Kocam bey spiralin iplerini parmaklarını ile hisseder mi 😂 adamın parmaklarına bu ipler dolanır mı 🙊🙊🙊
Spiralin ipleri 😋
cns35kpk yadaaa ipten tutup cikartirmi yada penise takilirmi😀😆 valla bilgim yok canim hoşgeldinnn🍀
Hayır ona göre ayarlıyor canım doktor
cns35kpk evet evet dolanır hatta takılır o şekilde doktora gitmeniz gerekir 😂 Şaka şaka doktorlar ayarlıyor yoksa kimse takmaz
Bezelyelipilaavv hoşbulduk 💕
Kahvehatunu bana da dolanması çok mantıklı gelmedi ama ya olursa diye işte 😂😂
cns35kpk yok mümkün değil çömelir vaziyette ben parmağımı sonuna kadar sokup kontrol ediyordum eşin hissetmez. Öyle birşey olsa kimse takılmaz spiral merak etme
Tecrubekonusuyor yani aslında hiç biryerde de okumadım yok parmağına dolandı yok penisine takıldı diye 😂😂
Ay ben de taktırıcam kızlar akıl verin bana
cns35kpk ama taktirip hamile kalan oluyor veya ipi içine kaçarsa ufak operasyonla çıkarıyorlar
cns35kpk onları eskiler söylerdi yıllar önce oda bence ebeler işi bilmiyordu ipi uzun kesiyordu şimdi yok öyle şeyler
cns35kpk hayır hissedemez çok geride kalıyo. Zaten eskiden uzun keserlermiş kadınlar kontrol edermiş falan şimdi kısa kesiyorlar hissetmez yani rahmine kadar sokmazsa elini 😄
buralardayenibusely spiral taktırınca kafan rahat oluyor fakat regl süresi uzuyor bi de ilişkide ister istemez insanın aklına geliyo batar mı kayar mı falan diye. Regl döneminde sancım artmıştı benim ve süre çok uzamıştı. 10-12 gün sürüyordu bu sürenin hepsi kanama değildi, regl başlamadan üç dört gün önce leke gelmeye başlar regl başlar 4-5 gün sürer bi de biterken 4-5 gün lekelenme olur gitti zaten ayın yarısı. Eşim bu durumdan çok rahatsızdı sürekli reglmişim gibiydi. 1.5 yıl kullandım kafam rahattı 3 ayda bir de kontrole giderdim. Sonra bebek düşünüyoruz diye çıkarttırdım. Takılırken de çıkarılırken de sandığımız kadar ağrı olmuyor, zaten bir kaç dakika bile sürmeyen bir işlem
Kahvehatunu kaza kurşunu olursa da yapcak bişey yok diyip önümüzdeki maçlara bakacağız 😂
Pembetilki 😂😂😂😂 öyle fantezilerimiz yok 😂😂😂