• +18
  • Spiralin ipleri 😋

Selamlar, ara ara girip okuyordum ama artık üye olmanın vakti gelmişti çünküüü bir sorum var 😂
Yeni doğum yaptım vakti gelince spiral taktırmayı düşünüyorum, amma velakin Kocam bey spiralin iplerini parmaklarını ile hisseder mi 😂 adamın parmaklarına bu ipler dolanır mı 🙊🙊🙊

Hayır ona göre ayarlıyor canım doktor

cns35kpk yok mümkün değil çömelir vaziyette ben parmağımı sonuna kadar sokup kontrol ediyordum eşin hissetmez. Öyle birşey olsa kimse takılmaz spiral merak etme

cns35kpk ama taktirip hamile kalan oluyor veya ipi içine kaçarsa ufak operasyonla çıkarıyorlar

cns35kpk onları eskiler söylerdi yıllar önce oda bence ebeler işi bilmiyordu ipi uzun kesiyordu şimdi yok öyle şeyler

cns35kpk hayır hissedemez çok geride kalıyo. Zaten eskiden uzun keserlermiş kadınlar kontrol edermiş falan şimdi kısa kesiyorlar hissetmez yani rahmine kadar sokmazsa elini 😄

buralardayenibusely spiral taktırınca kafan rahat oluyor fakat regl süresi uzuyor bi de ilişkide ister istemez insanın aklına geliyo batar mı kayar mı falan diye. Regl döneminde sancım artmıştı benim ve süre çok uzamıştı. 10-12 gün sürüyordu bu sürenin hepsi kanama değildi, regl başlamadan üç dört gün önce leke gelmeye başlar regl başlar 4-5 gün sürer bi de biterken 4-5 gün lekelenme olur gitti zaten ayın yarısı. Eşim bu durumdan çok rahatsızdı sürekli reglmişim gibiydi. 1.5 yıl kullandım kafam rahattı 3 ayda bir de kontrole giderdim. Sonra bebek düşünüyoruz diye çıkarttırdım. Takılırken de çıkarılırken de sandığımız kadar ağrı olmuyor, zaten bir kaç dakika bile sürmeyen bir işlem

cns35kpk 🤣🤣🤣ip ne sallanmiyor öyle gayet rahat edebiliyorsunuz 5 sene kullandim 5 sene sonra cikartip tekrar taktirdim yenilenmesi lagzim her 5 senede demisti doktorum

Esmerkiz sıkıntı yok yeniletiriz ya, prezervatif sevmiyorum. Geri çekilme bize göre değil. Hap içemem unuturum 😂 iğne için her ay/üç ayda bir gitmek teferruatlı. 😂