• +18
  • Spiralin ipleri 😋

cns35kpk Hos gedin ilk önce canım ben takdirdim 1yıl falan oluyordur her halde hic ip falan ne ben nede eşim hiss etmiyor cok rahatım vallah sende taktır hemen 🤗

cns35kpk
    Bence spiral son çare olmalı ilişki sırasında hiç rahat olmuyor sanki karnına bişey degiyormus gibi açıyor sonra adet dönemi düzensiz uzun oluyor yeni çıkarttirdim ipi kopmuş rahmime kaçmış canımdan can gitti çıkartırken bidaha tövbe şu an gebelik düşünüyorum sonrasında hap kullanicam öğle 😬

Canım birincisi hiçbir korunma yöntemi %100 korur diye bişey yok ihtimal hepsinde var. İkincisi adet uzar kanama cok olur vs kişiden kişiye değişir. Benim adetim 4 gün falan sürüyor artı o kadar kanamam olmuyor aynı eskisi gibi. Bide ilişki sırasında ağrı veya hissetme asla yok. Diğerlerine göre en rahatı bence. Dediğin gibi bende hapla uğraşamam, birkaç ayda bir iğne yaptıramam, geri çekilme zaten korunma yöntemi değil ona hiç hiç güvenemem en güzeli spiral dedim 40 ım çıktı gitti taktırdım. 3. Senem oldu cok şükür hiçbir sıkıntım yok ne adet zamanlarında ne ilişki sırasında nede normal günlerde

Nefedukaa merhaba ben spiral kullaniyorum ama ayriyetten geri cekilme yapiyoruz. Sizdemi o sekilde korunuyorsunuz ben icime bosalmadigi halde esim korkuyorum 🤭

kakaolubiskuvi merhaba :)) hayır. Hiç geri çekilmeyle korunmuyoruz. Sanırım birazda takan doktora bağlı. Ben başka bir doktora kontrole gittiğimde kim takti cok güzel takmış sıkıntı yaratmaz bu demişti. 3 senedir hiç ek olarak korunmadık. Bi kaza falan olmadı şükür bu saatten sonra olsa da kabulüm ama yine de seneye çıkarttırmayın düşünüyorum 2. Çocuk icin hayırlısı bakalım 😍