Spiralin ipleri 😋
Pembetilki offf bu da çok saçma dediğin gibi aynın yarısı yok ben buna gelemem. Napalim prez. Devam o zaman
Ayla_Su rahatım demişsiniz kanamalar ne alemde herkes şikayetçi :(
cns35kpk rahat ol o zaman hiiiç bi şey olmaz 😄 😄
buralardayenibusely valla doğumdan sonra napcam ben de onu düşünüyorum, bi daha spiral taktırma diyo eşim, pre sevmiyorum, geri çekilme asla güven vermiyo sonumuz hayır olsun
cns35kpk Hahahah 😂😂😂sprial de ip yok yani bende yoktu.
Tecrubekonusuyor o şekilde hissediyor musunuz
incilikaftan kız olmaz olur mu senin direk rahîm ağzına kadar oluyor aşağıya çok sarkmıyor ki zaten 🙃
Tecrubekonusuyor aaaa 🤭😂 bende ip mip.yok
cns35kpk
Bence spiral son çare olmalı ilişki sırasında hiç rahat olmuyor sanki karnına bişey degiyormus gibi açıyor sonra adet dönemi düzensiz uzun oluyor yeni çıkarttirdim ipi kopmuş rahmime kaçmış canımdan can gitti çıkartırken bidaha tövbe şu an gebelik düşünüyorum sonrasında hap kullanicam öğle 😬
Pembetilki prede mecburuz gibi duruyor benim de eşim sevmiyor
incilikaftan vardır vardır senin eline gelmiyordur ipsiz spiral olmaz
incilikaftan var var 😂
Cileklikek6 nasıl ya bunu da ilk defa duydum 😱😱
- Düzenlendi
Canım birincisi hiçbir korunma yöntemi %100 korur diye bişey yok ihtimal hepsinde var. İkincisi adet uzar kanama cok olur vs kişiden kişiye değişir. Benim adetim 4 gün falan sürüyor artı o kadar kanamam olmuyor aynı eskisi gibi. Bide ilişki sırasında ağrı veya hissetme asla yok. Diğerlerine göre en rahatı bence. Dediğin gibi bende hapla uğraşamam, birkaç ayda bir iğne yaptıramam, geri çekilme zaten korunma yöntemi değil ona hiç hiç güvenemem en güzeli spiral dedim 40 ım çıktı gitti taktırdım. 3. Senem oldu cok şükür hiçbir sıkıntım yok ne adet zamanlarında ne ilişki sırasında nede normal günlerde
Taktır derim büyük rahatlik pişman olmazsın
Nefedukaa merhaba ben spiral kullaniyorum ama ayriyetten geri cekilme yapiyoruz. Sizdemi o sekilde korunuyorsunuz ben icime bosalmadigi halde esim korkuyorum 🤭
kakaolubiskuvi merhaba :)) hayır. Hiç geri çekilmeyle korunmuyoruz. Sanırım birazda takan doktora bağlı. Ben başka bir doktora kontrole gittiğimde kim takti cok güzel takmış sıkıntı yaratmaz bu demişti. 3 senedir hiç ek olarak korunmadık. Bi kaza falan olmadı şükür bu saatten sonra olsa da kabulüm ama yine de seneye çıkarttırmayın düşünüyorum 2. Çocuk icin hayırlısı bakalım 😍