• Gündem
  • Peride-Kidss Arasında mekik dokuma😂

incilikaftan çoğu insanın iki karakteri vardır . Biri olduğu biri olmak isteyip çevre baskısı yüzünden bastırıldıgi ☺️
O yüzden burda başka orda başka olanlar var. 😁

incilikaftan Normalde karı lafını sevmem kullanmam 😂 ama bunlar gerçekten hanfendilikten bı haberler

incilikaftan Gerçekten kaliteli, kişiliği oturmuş kadınlar bu tarz şeyler yapmazlar. Aşırı saçma ve çocuksu şeyler bunlar. Aklım ermiyor yani kids & peride düşmanlığı ne için. Ama bazı insanlar gerçekten neyi nasıl, neden, ’ne amaçla kullanması gerektiğini bilmiyor bence.🤷‍♀️

incilikaftan ahaha ordaki postu gördüm atıp tutuyorlar 😀 orada asla cinsellik postlarına yorum yapmam linç tayfa hazırda. Çocuk için bilgi edinme vs güzel yer. Ama burası dünden beri gerçekten düşünmeden cinsellik konusnda kendim olduğum gibi yazabildiğim bir yer ve çok sevdim 😀

Miskin çok haklısın ben kiddsss bebişim için soru bile sormuyorum aramadan bakınca milyonlarca cevap var zaten.
          Buranın asıl amacı cinsellik isteyen istediğini konuşabilir

Paramore aman iki yüzlü işte. Sansursuzun postlarinda alevli kadın diğer tarafda ooooo😂