• +18
  • bakın heleee dayanamıyorum söylemem lazım

[silindi] Öyle bişey yok ya napdığını size anlatmalı ,sizde bi değişiklik yapdıysada bunu size söylemeliydi💁‍♀️

• [silindi]

randevu aldım bakalım 🤔 devlette dogum yaptım suyumu bile onlar patlattılar yapmaz olaydım keske

[silindi] doğumdan 1 ay sonra doktor çağırıyor aslında dikişlere bakmak için sizi çağırmadı mi tekrar

[silindi] ay gülmeyecektim ama yorumları okuyunca kendimi alikoyamadim kusura bakma cnm ya. Şaka bi yana doktora görün rahat etsin 8cin. Sezeryan olduğum için bilemeyecem normal mi

• [silindi]

_Miniktirtilinannesi_ ya gittimmm baktı dıyoo aaaa evett yanlıs kaynaış dıkıslerınn diye eee dedm diyo bisey olmaz ikinci doguma düzelir dalgamı gecıyorsnz siz ddm belki bem çocuk yapmayacam ddm zamanla duzelırdedi daha 4 ay olmus sonra böyle dedi

[silindi] Bana kaç dikiş olduğunu demediler ama on delikten arka deliğe kadardı iki parmak kalınlığında vardı . kaç dikis vrdi sizce

• [silindi]

Hdgvbh öfff öfff bnmde öyleydi genelde cok dkis attıklarına demezler bende sordum basta demediler 4tanede içerden dıkısım var bnm .siİzinde hemen hemen o kadar dır🤦🏻‍♀️

[silindi] Benim de icerde dikisim vardı dikerken içerden olani hissetmiştim