Bosunadelirmedik Nurr_unsl6 ben bir anal topa yukseldim; esimle baktik. Hic hijyenik.gelmedi💩 vazgectik
DaMLa03 Nurr_unsl6 sex yaparken keyifli oluyor eşin önden onuda arkandan alınca o anlar inanılmaz zevk alıyorsun hem eşin hem kendin zevke çıkıyorsun biz seviyoruz
Bosunadelirmedik 19072021 Nereden aldin? Bir de cikarinca ustunde 💩 olmuyor mu afedersin. O tiksinc geliyor bana
19072021 Bosunadelirmedik olmuyo cunku iyice bosaltim yaptiktan snra sokuyor 😅 ali expresten almistik iki uc yil oldu ucu pembe coi tatlis iki tane biri kucuk biri ondan biraz buyuk
Tecrubekonusuyor Daha önce hiç merak etmemiştim. Buraya gelince beni bş merak aldı ama eşim asla istemez uyuz
Paramore [silindi] Anal sex için yapılmış bı yer değil 🙄 nasıl zevk alıyorsunuz ordan 🙄 nasıl bı hissi var . Verdiği acı mi size zevkli geliyor.
[silindi] Paramore özel anal için yapılmış bir oyuncak metal sadece ucu sivriden genişe doğru gidiyor. Kendimi kasmadığım zaman ve regl olduktan sonraki sex günü çok istekli olduğum için rahat kullanıyorum. İlkte biraz acı oluyor sonra alışıyorum.
Paramore [silindi] yok acısını sormadım. Yani nasıl bı zevk alıyorsunuz ordan. Seç yaparken ki gibi mi yoksa verdiği acı mi sizin hosunuza gidiyor.
Nurr_unsl6 [silindi] ön ve arka olarak aynı anda mı giriş oluyo birine o top🤭 diğerine normal birleşme ikisi aynı anda