Ayparcasi Aysenur_68 beni çağırdığında veya sohbet arasında aşkım der, telefonla konuştuğumuzda canım birtanem bazen hiloşum der ama çoğunlukla aşkım 🤗
incilikaftan ZRaporu sonuçta eskide olsa yaşanmışlığımız var ve kızımın babası evet her fırsatta görüşürüz sanki hiç ayrılmamış gibiyiz 😌 böyle de devam edicez inşallah
2zlerim Aysenur_68 benim eşim bu tarz lafları hiç sevmez ben bazen kraall falan derim iş almıştır falan iş bağlamıştır ama o bana hep hayatım der ara da birde telefonda tamam patron der diğer kelimeler aramızdaki saygıyı bozar diye söylenir ben bişey söylesem
ZRaporu incilikaftan medeni bir şekilde ayrıldınız o zaman çok güzel 👍🥰 peki daha ayrılık taze ama bu ilişkiniz ilerideki yeni ilişkilerinize engel olmaz değil mi
Acemiajan Aşkım bitanem bide topluluk icindeysek patron🤣 t Hatta bikere esimle disari markete gitmistik eşimin tel evde kalmis benden eşimi aradik kaynanam nasıl panik patronu ariyo isten atacaklar diye🤣
incilikaftan ZRaporu ne güzel düşünmüşsünüz ama kızım çok küçük evlilik için tekrar hazır değilim, mesleğime odaklıyorum kendimi, eğer eşimde ilerleyen zamanlarda düzelme olursa tekrardan onunla evlenirim.
incilikaftan ZRaporu eğer eski eşimle evlenemezsem de görüşmeye devam edicem ne kadar annesi bensem babada o 😇 aşkım canım cicimi kaldiricaz sadece
Bonibon Ne güzel bazılarınız kocaları ne güzel hitap ediyormuş aşkım canım karım gibi böyle sözler duymayalı o kadar oldu ki bi tuhaf geldi benim ki ya ismimle hitap eder yada hiç bişey direk söyleyeceği şeyi söyler
Bircocukannesi_ Aysenur_68 ismimi asla Soylemez ama hep bitanem der yalnizsak ama baskalrinin yaninda hic biszy demiyor ya annem guldeysem der ablaniz nerde aneme de der kizinn
ZRaporu incilikaftan bu konuda bakış açısını sevdim severek ayrılmışsınız biraz ama 🥲 güzel ayrılmışsınız o kadar kötü boşanma hikayeleri görüyorum ki gerçekten sizin durumunuz çok hoşuma gitti ❤️
Sedaa Aysenur_68 genellikle gülüm der. Hayatım canım bebişim felanda der ama en cok gülüm kelimesini kullanır 😃 hatta kaynanamda bana Ahmetimin gülü der 🤭🤩 ciddi ortamlarda seda hanım der 😎