Kbranur65 Aysenur_68 genelde hayatım der avrat der hatunum der canom diyor yatağa çekmek için kari der 🤣🤣
Lagosiyawo Aysenur_68 ASKİM klavye hatası değil aynen bu şekilde askimmm diye bağırıyor bazen arkamdan tatlı bi tebessüm oluyor tabi görenlerdede 🤣 yazınca pek anlaşılmıyor ama söylerken görmek lazım
ZRaporu incilikaftan bu konuda bakış açısını sevdim severek ayrılmışsınız biraz ama 🥲 güzel ayrılmışsınız o kadar kötü boşanma hikayeleri görüyorum ki gerçekten sizin durumunuz çok hoşuma gitti ❤️
incilikaftan ZRaporu kötü ayrıldık hemde bayağı ama ben hep şunu hatırlattim ikimize de yarına çıkıcağımız ne malum ?🥺
ZRaporu incilikaftan anladım canım neyse bundan sonrası çocuğunuzun mutluluğu için sağlıklı bir şekilde ilişkiyi devam ettirmek anne baba olarak en önemli göreviniz. İnşallah böyle devam eder hep 🙏🏼
Leyliferoznur Aysenur_68 Canım karım, aşkım, canım, birtanem, arvat, güzelim, güzellik aklıma gelmiyo daha 😂
Laledmrrr Aysenur_68 aşko der çok kötü biliyorum ama bende sevmiyorum diyo😂aşkom der canom der hayatımın anlamısı su der ne kadar böyle kelime varsa hepsini değiştirip kullanıyoruz biz😅😅