Ayres Summer-love1 sevgiliyken eşim surtunuyodu kardeşi birden bi daldı a sıktır dedi kapıyı kapadı ustumuz ortuk abisine sormuş napiyodunuz siz diye eşimde yatiyoduk oğlum sadece napcaz başka demişti çok utanmıştım
leyloshumos zarifhanim salaklik resmen ben de ne kadar safım anladı diye utandim o agiz aradi belli ki
bayandrakula_1 leyloshumos sen onlar defolup gidene kadar girmiycektin dusa salak kadin birde emin konusuyor oyle birsey olsa bile sanane ay sinir oldum
leyloshumos bayandrakula_1 kizim emmek icin agliyordu cenabetsin vermem diyor kafam salak olmus laflariyla k.peder duyuyor bir yandan ayhh aklima geldikce sinir basiyor kizim aglamasa girmezdim duşa
bayandrakula_1 leyloshumos valla benimki oyle bisey yapsa alrim cocugu elinden o burda konusulxak seymi ne diyon anne sen ayip ayip derdim
Adrienne deleted_4033 sizce de çok abartı değil mi ? O an yüzünüzden yine anlar insanlar. Hadi onu geçtim çarşaf sürekli hareket ediyor yine mi anlamadılar ?
deleted_4033 Adrienne Öyle bi anda içeri girdiler ki ben zaten pozisyonumu bile değiştiremeyecek durumdaydım 🤷♀️ Onlar da zaten yerde kızımla oyun oynamaya daldılar durup da yüz yüze sohbet etmedik ve ben size bir saat hard sex yaptım da demedim o anın verdiği hazla iki git gel yapınca rahatladık 😕 neresi abartı 🤦🏼♀️
Brvnonk Bende ilk kaynanamlarka kaliyodm evliliğin ilk zmnlarinda nyse eşimle sabah sexini yapioduk üstümüz ortuktu kayınvalidem odaya pat diye girdi ikimizde uyuyomus gibi yaptık eşimde ufak ufak devam ediyodu fark etmedi kaynanam ama ben çok utanmıştım