Kızlar merhaba. 4 yıllık evliyim 2 çocuğumuz var eşimle 15 yaşından beri beraberiz çok şükür evlenmeden önce sadece elleme vs oldu ilişkimiz olmadı evlenmeye sakladık herneyse eşimde eskiden beri hep erken boşalma sorunu var yani giriyor max 4 5 dk sürüyor normal mi acaba yoksa herkeste bu şekilde mi? Birde son 1 yıldır hissizlik var penisin başında diyor yani boşalıyor ama tam rahatlayamıyor hissiz diyor doktorada gitmiyor hep erteliyor napcam bilmiyorum. Gidicem yılbaşına doğru maddi durumu toplayım biraz diyor. Başına böyle bişi gelen var mı acaba? Birde çok sıkıntıları var ailesi ile ilgili çok düşünüyor ondan mı oldu acaba bilmiyorum

Cikolatali-waffle valla kuzum bizimde öyle uzun surmuyor bazen çıkarıp sevişmeye devam edip tekrar giriyor yoksa hemen bosalmak.istiuor kimisi saatlerce yapıyor ne güzel 😊

Olivetti edemiyorum valla napcam bilmiyorum doğum yap sonra gidicem dedi hala gidicek kırkım çıktı 🤷🏻‍♀️ Şimdide yılbaşına doğrı gidicem dedi para durumları toparlansın bi para yok diyor cinsellik iyi olmadığı için inanın aramızda eskisi kadar iyi değil hep sıkıntılı evin içi

Gul34 doğum yapmadsn hatta hamile kalmadan önce bir yerde okumuştım erken boşalma sorunu için şöyle diyordu boşalmaya yakın bırakıp 2 3 dk bekleyin bşka pozisyonda devm edin 4-5 kere bu şekilde bırakıp bekleyin devaö edin diyordu o şekilde yaptık birkaç kez 10 15 dk sürmüştü daha fazlası olmadı. Sonrada hissizlik sorunu başladı daha eskisi gibi olmadı zaten ☹️

Afra2020 valla esim sex yapmaya çok düşkün nasil bi irade var bilmiyorum ama en az yaptığımız saat bile 1.30 saat sürüyor

Afra2020 valla ne bileyim ben olsam o dk giderdim ama eşim gururuna mı yediremiyor artık anlamadım ki gitmiyor 🤷🏻‍♀️ Birde doktor işlerini hiç sevmez zaten onunda etkisi var

Gulis hiç boşalmıyor mu o arada ay yok artııkm hadi o yapıyorda siz nasıl dayanıyorsunuz o kadar çok kız 😁

Cikolatali-waffle öyle gurur mu olur ya söz konusu olan grip falan değil ki.. vallahi kendi bilir sonra tribe girecek olan yine o her koyun kendi bacağından..🤷