Cikolatali-waffle eyvaaah😅 ben olsam söylerdim ama.. senin bu durumun beni de etkiliyor ne zamana kadar hoşgörüyle yaklaşmamı bekliyorsun bu konuda senin kadar benim fikrim de önemli bana karşı sorumlusun derdim

Cikolatali-waffle benim eşimde normalde çok erken boşalıyor normalde maximum 5 dk . Öylede bana yaramıyor ama benim eşim uygun ortam varsa eğer macun yiyor . Pazarlamacı sancak millet beni herkese bu ürünü öneriyorum ama vallahi pazarlamacı değilim baştan belirtiyim😂 sadece hemcinslerimde tatmin olsun istediğimden öneriyorum . Ürün görseli bu . Aktarlarda var . Eşin bi tatlı kaşığı yicek . Yarım saate olacakları düşün 😂 45-50 dk sürüyor ve boşalsa bile sürekli erekte halinde 4 posta rahat yapıyoruz bunu yediği zaman . Eşim bittikçe aktarlardan alıyo . Fakat macuna rağmen halen erken boşalma, hissizlik varsa , strese vs bağlı olarak doktora gitmesi daha mantıklı olur [upl-image-preview url=//i.imgur.com/C4ZitL9.jpeg]

Gul34 bende uzun sürsün istiyorum ve seviyorumm

Kamelia bende aktarda çalıştım bu macunu satiyorduk çok işe yarıyor alabilsiniz gönül rahatlığı ile. Ama ölçüyü kaçırıp fazla yerseniz baş ağrısı kusma yapar

Gulis ama o kadarı da fazla geliyor bana normal gelmiyor oda 15 20 dk normal bence🤷🏻‍♀️ Tabii herkesin de zevki farklı

Eylem_01 ya bu hissizlik sorunu son 1 senedir var canım penis başı varya orda his yok diyor o yüzden tam rahatlayamıyor