Cikolatali-waffle eyvaaah😅 ben olsam söylerdim ama.. senin bu durumun beni de etkiliyor ne zamana kadar hoşgörüyle yaklaşmamı bekliyorsun bu konuda senin kadar benim fikrim de önemli bana karşı sorumlusun derdim
İlişki süresi & hissizlik
Cikolatali-waffle Erken boşalma için Geciktirici kremler var spreyler var. Onlardan kullansın.
Afra2020 valla bu ayı çıkartalım da yine gitmezse söylicem artık alıp karşıma konuşucam 😁
Cikolatali-waffle sabır o zmn😁
Cikolatali-waffle benim eşimde normalde çok erken boşalıyor normalde maximum 5 dk . Öylede bana yaramıyor ama benim eşim uygun ortam varsa eğer macun yiyor . Pazarlamacı sancak millet beni herkese bu ürünü öneriyorum ama vallahi pazarlamacı değilim baştan belirtiyim😂 sadece hemcinslerimde tatmin olsun istediğimden öneriyorum . Ürün görseli bu . Aktarlarda var . Eşin bi tatlı kaşığı yicek . Yarım saate olacakları düşün 😂 45-50 dk sürüyor ve boşalsa bile sürekli erekte halinde 4 posta rahat yapıyoruz bunu yediği zaman . Eşim bittikçe aktarlardan alıyo . Fakat macuna rağmen halen erken boşalma, hissizlik varsa , strese vs bağlı olarak doktora gitmesi daha mantıklı olur [upl-image-preview url=//i.imgur.com/C4ZitL9.jpeg]
Cikolatali-waffle yok boşalmiyo hiç . Bende aşırı istekliyim diye hoşuma gidiyor ama bitince de ikimiz iptal oluyoruz
Kamelia yaaaa çok tşk ederim bunu eşime söyleyim de alıp deneyelim hemen 😁
Gulis ama o kadarı da fazla geliyor bana normal gelmiyor oda 15 20 dk normal bence🤷🏻♀️ Tabii herkesin de zevki farklı
Cikolatali-waffle eşim de 5 6 dk sonra boşalıyor çok erken ama hissizlik gibi bi sorun yok o yuzden
Eylem_01 ya bu hissizlik sorunu son 1 senedir var canım penis başı varya orda his yok diyor o yüzden tam rahatlayamıyor
Cikolatali-waffle doktora gitsin o sorun için aksatmasın sağlık bu sonuçta neyden oluyor kaynaklanıyor söylesin doktora
Eylem_01 ikna edebilirsem gidicekte bakalım🤷🏻♀️
Cikolatali-waffle hissizlij sorununu bilemem ama bizde öyle bitirmek istiyorsa ben izin vermiyorum dinleniyor sora devam 😁
Mohira34 ya bizimki dayanamıyor ki izin vermesem de çok gitmşyor yani boşalıyor🤷🏻♀️
Cikolatali-waffle ilişki günlerin arasını uzun tutuyorsanız oda etkiler
Mohira34 yok hergünde yapsak bu şekil maalesef