Kızlar eşinizle ilişki anında birbirinize hangi sözleri söylersiniz ve en sevdiğiniz poziyosyon hangisi
Söz ve zevk 😍
Hangisini sayim o kadr cok ki 8 yil evli olunca sozler cogaliyor🤣
biz genelde kufur ederiz sayiliyo mu
Anneyiz en can alıcı sözü sizi zevkin doruklarına ulaştıran sözü ve pozisyonu soyleyin🤭
SansursuzKadin sizin yorumlarınıza bayılıyorum ya 🤣siz sert iliski yasayanlardansiniz ozaman küfür aci bi aradami
Pembeoje34 degisiyo ruh halime bagli 🙈 bazende romantik olurum ama cok nadir 😆
SansursuzKadin ah ah bu ruh hali bizi her şekle sokuyor
- Düzenlendi
Pembeoje34 cok o.pusun der benimki asfafgajajajaksn 😂😂😂
Olivetti oo baya ağır bi laf ama sizinde hoşunuza gdiyo belli ki🥰
SansursuzKadin pozisyonlarınız neler nerden zevk alirsiniz
Pembeoje34 hiç o an konuşulmaz gözlerini kapat zevke odaklan 😂😂
Kahvehatunu daha çok azması için söylenen söz flan diye düşündüm
Pembeoje34 ne güzel şey yapıyosun beni (açık şekilde) kocaaammm derim o da çok güzel şeyin (açık şekilde) var ondan karıcıımm der 😂🙈
Dudukluklavye 😊hemen bosalabiliyormusunuz pozisyon hangisi
Kalcaların çok güzel der ya da ıste özel bölgen(başka bir adla söyler)falan ben de ayıp bir dille seninki de öyle derim baya var biz susamayız hiç
Pembeoje34 biz pek konuşmayız konsantrasyonum bozuluyo benm konuşunca 😄😄😄 bacak omuz favorimdir 😄
SansursuzKadin İste feraset iste letafet💯💯💯🤪
Pembeoje34 Canim kocam derim. O da bana harika gorunuyorsun, cok guzelsin, seni seviyorum der farkli zamanlarda. Oh cok zevkli derim🤭 En sevdigim.pozisyon doggynin versiyonlari.
- Düzenlendi
Pembeoje34 bikac tanesini soyliycem 😂😂 seks makinem, harikasin vücuduna bayılıyorum her yerini öpmek istiyorum, cok güzel s.tiriyosun, seni s.kmeye bayılıyorum, of g.te bak harika, a.cığın çok güzel hep yalamak istiyorum hadi yalat bana falan der kocam🤣🤣
Ben de harika s.kiyosun, kalcalarima dokunmana bayılıyorum, hadi yala a.ciğimi çok sulandım, hadi sok, daha iyi s.k, zıplat beni s.kinin üstünde falan 🤣🤣 pozisyona gelince bi amuda kalkmıyoruz o kadar ama genelde üstte olduğum porsiyonlari en çok seviyorum ya da karşılıklı oturup bacaklarımız birbirine gectigi pozisyonda bi de ayakta beni kucağında ziplattigi, bi de bacak omuza ayy daha çok var ama çok uzun 🙈🙈😂😂
[silindi]
- Düzenlendi
bittercikolata vayy anasınııı 😂😂😁