Anneyiz en can alıcı sözü sizi zevkin doruklarına ulaştıran sözü ve pozisyonu soyleyin🤭

Kalcaların çok güzel der ya da ıste özel bölgen(başka bir adla söyler)falan ben de ayıp bir dille seninki de öyle derim baya var biz susamayız hiç

Pembeoje34 Canim kocam derim. O da bana harika gorunuyorsun, cok guzelsin, seni seviyorum der farkli zamanlarda. Oh cok zevkli derim🤭 En sevdigim.pozisyon doggynin versiyonlari.

Pembeoje34 bikac tanesini soyliycem 😂😂 seks makinem, harikasin vücuduna bayılıyorum her yerini öpmek istiyorum, cok güzel s.tiriyosun, seni s.kmeye bayılıyorum, of g.te bak harika, a.cığın çok güzel hep yalamak istiyorum hadi yalat bana falan der kocam🤣🤣
    Ben de harika s.kiyosun, kalcalarima dokunmana bayılıyorum, hadi yala a.ciğimi çok sulandım, hadi sok, daha iyi s.k, zıplat beni s.kinin üstünde falan 🤣🤣 pozisyona gelince bi amuda kalkmıyoruz o kadar ama genelde üstte olduğum porsiyonlari en çok seviyorum ya da karşılıklı oturup bacaklarımız birbirine gectigi pozisyonda bi de ayakta beni kucağında ziplattigi, bi de bacak omuza ayy daha çok var ama çok uzun 🙈🙈😂😂