Elif_nur01 canım ilişki başında mı istiyor Eşin ya da öyle mi denedin bilmiyorum ama bence biraz seviştikten sonra daha doğrusu en çok yükseldiğiniz anda yap oral bence çok güzel oluyo hatta birbirinize yapın 69 pozisyonunda o şekilde alışırsın bence sonra istediğiniz zaman yaparsın

Elif_nur01 temizliğe dikkat edildiği sürece bence bir sakınca yok, midenin bulanması psikolojik olabilir mi? Seni en mutlu eden şeyi öpüp başına koymayacaksın da ne yapacaksın 😂😂😂 bence tüm önyargılarını acabalarını koy bi köşeye iyice rahatla ve öyle dene. Bi yandan eşinin gözlerinin içine bak, ne kadar zevk aldığını görünce yapmaya devam edersin😉

Ozge49595 Ya ben sizin postlariniza yorumlarınıza denk geliyorum hep yazamadan edemedim niye hep olumsuza odaklaniyorsunuz bir şeyleri eğlenceli hale getirmek bazen bizim elimizde oluyor karşı taraftan beklemek yerine mutluluğu, siz mutlu olmak hissetmek için kendinize bir sürü şey yapabilirsiniz

Ozge49595 önce olumlu bakmaya odaklanın olumsuz dusuncelerden uzak durun onlar insanın içini çürütüyor onlar. kendinizi önemseyin nelerden mutlu olursanız onlara öncelik verin. Herkesin hayatında sorunlar sıkıntılar var ne yazık ki hayat hep bizim istediğimiz gibi olmuyor ama kabullenmek yerine aşmak için yollar arıyoruz. Ben mesela sabah kalkınca dobble Türk kahvesi içerim. Günde 1 saat eltimle dünün kritigini yaparız 😅 saçımı duzlestiririm makyaj yapar giyinir resim cekilirim bunlar bana iyi hissettiren şeyler. Moralim bozuksa kafamın dagilmasina kendimi toplamama yarayan şeyler 🙂