buseeeemm valla hersey giydirmek yedirmek değil iste bazi erkekler ee yediğin onunde yemegin arkanda der ne istiyorsun daha herseyin var der oysa gozu ac olmayan bir kadinin istediği sey sevgi, şefkat, sadakattir. Markali ayakkabılar, markali kıyafetler huzur vermiyor bana gore. Bana gore huzur muhabbet demek , saglik demek, sıhhat demek. Eger bunlar varsa mutluluk vardir en onemlisi de sağlık son günler de mesela esimin saglik durumu cok kotu piskolojik acican ellerimizle hastanede yatirdik ve bana yatsinmi hastaneye diye sorduklarında yatmasi benim iki dudagimdaki kelimeye bagliydi ve ben yatsin, kalsin hastanede dedim ama benim icin o kadar zor olduki gece yataga girdigimde gozlerimden yaslar sel gibi akıyordu cunku yanimda o sicak nefes yoktu bazi insanlar cok gattar ya kıymet bilmiyor yemin ederim esiniz de cok nankör suratina tukurmek istiyorum o derece sinirlendim ona. Sen kendinde kusur arama guzelim kusur senin esinin kalbinde. Cillop gibi fizigim vardi hamilelikde oldum 90 kilo aha simdi 62 oldum bile kilo dedigin nedir gelir gecer.. catlaklarim da var kizimin bana hatırası diye seviyorum onları hersey gecer bu hayatta ama o esinin o pis kalbi hayatta gecmez gibi sen kendinde hic kusur arama sen olmasan o götündeki boklar boncuk boncuk pantolonundan assagiya dokulucek haberi yok