Olivetti Astalavistabeybi benim bi arkadaşım tuzlu sudan hemen sonra sirkeli suda döküyormuş . Baya etkisini görmüş ama zamanla fermente olmaya başlamış .. kocayı elde tutucam derken turşu oldu anlıcanız…
bitterdelisi24 Astalavistabeybi ciddimi ya resmen ıse yarıyormu yani.. sacmalık dedım seye ınandırcaksınız benı :)
Astalavistabeybi SiSazka 1lt su +2 yk tuz çalkala banyodan sonra sağından soluna doğru dök ama koltuk altı ve diz arkalarına temas etmesi önemli ☺️
Karakiz SiSazka bı litreye 2 yk tuz koyuyorsunuz duştan çıkarken ilk dişiliğim ortaya çıksın diyip sağ omuzdan sola doğru sonra vücuda döküp cikiyorsunuz duştan durulama yapmayin
CesurCivCiv Karakiz Astalavistabeybi peki zamanı fark eder mi gündüz mü banyo yapmak gerek gece falan mı sanki ni yerde bi gece uyuyun mu ne diyordu
Karakiz Astalavistabeybi ya bende 2 gün önce yaptım hemen faydasını gördüm ya 😍 bı değişti bana bakıyor hep öyle değildi
Astalavistabeybi Karakiz Benim eşim hep iyiydi ama böyle beklenmedik anda beklenmedik haraketler yapmaya başladı birden cinsellikte tavan, ansızın öpücükler felan olmaya başladı 😁
Karakiz Astalavistabeybi ay bizim şuan olmuyor cinsellik gorumcemdeyiz ama geliyor öpüyor faln benimde 1 haftadır burdaydik daha 2 gündür yapıyor bunu 🤣
Astalavistabeybi Tecrubekonusuyor kendinize ama isterse eşinizde yapabilir. Erkekler soldan sağa döküyor