SansursuzKadin Golden mesela kac dk sürüyor Penis vajinayi tamamen kavriyo mu Penis klitorisine degiyormu yada gir cik yaparken eşin klitorisinle oynuyormu? Bunlar cevaplarin🙈💙
Golden Mihrimahnur acı yok istek var ama henüz orgazma o zevke ulaşamadım psikolojik sanırım. Fakat sizin acınız açısından bi doktora görünmenizi tavsiye ederim. Bende acı yalnızca regl sonrası ve uzun süre ilişkiye girmediğimde oluyor
Golden SansursuzKadin ne alakası var şu an söylediklerinizle. Cinsel ilişki elbette yaşanıyor bunlar. Ben durum yeni evli birisi için normal mi yoksa bir sorun mu var psikolojik travmatik fiziksel vs onu merak ediyorum
SansursuzKadin Golden hanimefendi bunlar olmadan nasil zevk alacaksiniz acaba? yeni evlilikle ne alakasi var, hem cözüm istiyosunuz hem nedenlerini düsünmüyosunuz ?
Golden SansursuzKadin ilişkide sorun olmadığını belirttim sorunun bende olup olmadığımı sordum. Teşekkür ederim ama başta belirttiğim gibi psikolojik mi yeni bi ilişki hayatına atılmamdan dolayı mı yoksa bir rahatsızlık nedeniyle mi onu merak ettim
SansursuzKadin Golden o zaman bilemeycegim ama psikolojik oldugunu dusunuyorsan eger bi yardim al bence erkenden gitmen iyi olur