🔥🔥 Günün Cinsellik Soruları Part 8 🔥🔥 dozu artirılmiş 😆
Birkadin allahimm😆😆😆
E_heralde 😆😆🤟🏻🔥yesss
bisadekahve merak ettik
SansursuzKadin
1- kalınlık
2-bazen ewt(çocuktan yorulunca)
3-normal pozisyon 🤣
SansursuzKadin 1 kalınlık😍
2 evet hissettim
3 Doggy
1- kalınlık
2-bazen
3- kucakta otururken 😀😍
SansursuzKadin bence kalınlığı 2dogumdan sonra istediğim tek wey)))))
1.kalınlık ve uzunluk 👍👍
2.bazen
3.her pozisyonu çok severim. Özellikle ben üstteyken hızlı hızlı oturduğumda hele o ses 🤪 başımızı döndürüyor eşimle birde eşim otururken ben kucakta zıplarken 💥
- Kalınlık ve uzunluk
- Hayır
- Her pozisyonu çok severim ama doggy benim zaafım. Bide sert olursa tadından geçilmez.. ayyy reglim yeni bitti. Temizlendim miiss gibi oldum akşam olmak bilmedi bı turlu🔥🔥
SansursuzKadin cok pozisyon deneyemiyorumki korkudan agri aci hissediyorum boyle hisseden varmi yada bir onerisi olan,bazen cok istiyorum ama aciyacak diye geri cekiliyorum
Esimde ikiside var hem uzun hem baya baya kalin🙈
Her iliskide zorla giriyor
Hayir
Her pozisyonda oluyoruz ama son zamanlar en cok doggye cildiriyorum esimde oyle oldugu zaman kendinden geciyor sabaha kadar boyle yapa bilirim diyor benim popo da buyuk elleriyle vura vura dibe kadar sokuyor ay azdim😂ama on sevisme daha iyi oluyo eme eme delirtiyor beni vajinami yaladiginda bir baska deli oluyorum
Lunam benimde tercihim kalın olması ki zaten öylede en sevdiğimiz pozisyon doggy o arada taşaklarının vajinama değmesi bile beni çığlıklara boğuyor ben bağırdıkça dahada delirtmek için doggy pozisyonunda vajinama dil atar zanlımın oğlu 😂🔥🔥🔥🔥
Lunam işte gaz çıkmasının sebebi senin eşin içine hava kaçırıyor