SansursuzKadin leyloshumos o sanci bendede var inanılmaz gercekten belini asagi dogru egersen daha az aci cekersin. penis boyu yuzunden oluyor bi kac cm kisa olsaydi acimazdi
leyloshumos SansursuzKadin tesekkur ederim öyle deneyeyim o sancı girince zevk falan kalmıyor doktora gitmeyi düsünüyordum boyla alakalı olabileceğini düşünmemiştim belki de ondan
Sedaa SansursuzKadin bende şuan regliym 😂 benimde canim acayip çekiyor 😂😂 eşimle oynaşiyoz ama daha fazla oynaşma sonun kötü olur diyor 😂😂
bitterdelisi24 SansursuzKadin yani farkını anlayamadk biz tabi:) tekk erkekle ılıskı yaşandığı ıcın :) kısa kalın hangısı iyi bilemiyorum:)
SansursuzKadin bitterdelisi24 canisi bana boy onemli deil kisadada orgazm oldum uzundada ama kalin daha onemli 😆
bitterdelisi24 SansursuzKadin evet baya oldı uc hafta nerdeyse .. o konusmaya calısıyor ama ben sogumusum ya baya ıcımden gelmıyo :(
SansursuzKadin bitterdelisi24 gercektenmi ya yapma boyle bi sarilmayi dene sarilinca hepsini unutuyo insan kokusunu alinca 😍
bitterdelisi24 SansursuzKadin mantı yemıs sarmısak kokuyor :) ona da kinlendım zaten haha :) işin sakası . ne bilim kuzum duzelır ınsallah 🥸🤣
SansursuzKadin bitterdelisi24 😆😆😆 öldürüyosn beni yaa😆😆😆 ihanet ve siddet dişinda cozülmicek sorun yok allah can sagligi versin. yarin çok geç olmadan bol bol sarilin sevin küslük yapmayin 3 gunden fazlasi müslümana haram
bitterdelisi24 SansursuzKadin ah ah işte insanı delırtenee kdar ugrasıyorlar :) senın gibi pozıtıf olmayı ne cook isterdim 😘😘