SansursuzKadin Kamelia sjsjsjajajajaa ayyyy 😆😆😆 karnimda bi gaz sancisi var zaten biraz daha guldururseniz tamamdir 😆😆
bisadekahve SansursuzKadin Kalın ve damarlı oluşu ❤️🔥 Sekse dair bişey bilmezken evet ama artık asla 😂 Şu sana geçen anlattığım belenyastık koyup kanepenin arasında bacakları açmalı olan adını zevkin Nirvana’sı koydum 😍
SansursuzKadin bisadekahve yess 💙💙 pozısyon üretmeyede başladigimiza gore artik biz bu işin vakkosuyuz 😆
bitterdelisi24 SansursuzKadin ah ah işte insanı delırtenee kdar ugrasıyorlar :) senın gibi pozıtıf olmayı ne cook isterdim 😘😘
SansursuzKadin bitterdelisi24 cok pozitif oldugum icin basima pozitif olaylar geliyo galıba demek isterdm ama negatifliği çekerim 😆
2minikmucize bitterdelisi24 3 hafta biraz uzun ya illa ilişki için değil aynı evde insan çatlar vallahi sebeb neydi
Kamelia SansursuzKadin bebeğini uyuttuysan git uyu aşkım sende 🥰gece kuşu modundan çıkıp uyku moduna geçicem ben şimdi 😂
Asminmuko SansursuzKadin 1 kalınlığı 2 hayır ben doggy pozisyonu birde ben altrabp üstte normal yatış pozisyonunda 😍😍😍
Tecrubekonusuyor SansursuzKadin 1. Bence ikiside biri olsa eksik kalır 2.çok sukandığım zaman hissettim sadece Misyoner ve doggy asla vazgeçemem
CesurCivCiv SansursuzKadin 1.bence ikiside kısa olup kalın olması pek işe yaramaz 2.bazen evet çok yorgun olduğumda Ters kucak 🌸
Orange-woman SansursuzKadin Kalınlığı tabiki Birkaç kez olmuştur Benim favori pozisyonum kucak,eşimin favori pozisyonu Doggy
Ayres SansursuzKadin 1 her 2 side bence 2 yorgunken belki bi kaç defa eşim istediği için çok yapardı ama ben öyle yatardim sadece 3 benim bi kaç tane var hoşlandığım çünkü biz çok pozisyon deniyoruz
Panda SansursuzKadin 1)Uzun ve kalın ikisi bir arada olsa olurmu😂 2)Hayır hep aktifim😍 3)Üstde olunca en sevdiyim🥰
bittercikolata SansursuzKadin 1- Hem uzunluk hem kalınlık hem de sertlik 😂 2- Noooo 3- Eşim ayaktayken beni kucağına alıp zıplatması 🔥🔥🤩🤩